BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Bolu'da okullar tatil mi? Valilik açıkladı

BOLU hava durumu raporu yoğun kar yağışı uyarısıyla geldi. Bolu Valiliği 29 Aralık perşembe günü okullar tatil mi sorusunun yanıtını verdi.

Abone ol

BOLU kent merkezinde taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Bolu Valiliğin yapılan açıklamada, etkili kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle kent merkezi ve bağlı köylerde taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerin 29 Aralık Perşembe izinli sayılacağı belirtildi. 

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı batı bölgeleri başta olmak üzere tüm yurtta etkili oluyor. Ankara başta olmak üzere kar yağışı bugün iç anadolu illerinde çok kuvvetli olarak görülüyor. Kar yağışı 4 gün boyunca aralıklarla devam edecek ve 10 santimden fazla kar bırakacak. İstanbul'da etkili kar yağışı perşembe günü görülecek. Konya ve Karaman ise tarihinin en karlı günlerini yaşıyor. Meteoroloji verilerine göre önceki karın üzerine yenisi eklenince Konya’da 45, Karaman’da 85 cm ile tarihin en yüksek kar kalınlığı kayıtlara geçti.

BOLU HAVA DURUMU
Meteorolojiden gelen Bolu hava durumu tahmininde yoğun kar yağışı görülüyor. Çarşamba günü etkili olan kar yağışı Bolu'da cumartesi gününe kadar devam edecek. Kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığında önemli düşüşler olacak.