BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.429,70
HABER /  GÜNCEL

Bolu tüneli ulaşıma kapandı! FLASH

Türkiye'nin batısına kar geri döndü. TEM-Ankara istikametinde TIR'lar kayınca bolu tüneli ulaşıma kapandı.

Abone ol

Türkiye’nin kuzeybatı ve batı bölgelerinde poyrazın da etkisiyle sıcaklık 8 ile 10 derece azalırken, kar geri döndü.

TEM-Ankara istikameti Bolu Tüneli kesiminde yoğun kar yağışı ve TIR'ların kayması nedeniyle ulaşıma kapandı.

Trakya ve Marmara bölgelerinde dün sabah başlayan kar yağışı öğleden sonra İstanbul’a ulaştı. Yetkililer don uyarısında bulundu.

MARMARA bölgesinde sıcaklıkların perşembeyi cumaya bağlayan gece eksi 8 dereceye kadar düşeceğini belirten meteoroloji yetkilileri, don olaylarına karşı vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Çanakkale’de tipi şeklindeki kar yağışı nedeniyle görüş uzaklığı 1 milin altına düştü. Çanakkale Boğazı tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Çanakkale Boğazı’nda, saat 13.00’ten itibaren Gelibolu- Lapseki ile Kepez- Eceabat araba vapuru seferleri karşılıklı durduruldu. Aniden bastıran tipiye hazırlıksız yakalanan araçlar, Çanakkale- Lapseki ve Çanakkale- Ezine yollarında rampada kaldı. Edremit- Yenice Karayolu, 30’uncu kilometresindeki Hanlar Mevkii’nde dün saat 11.00 itibariyle trafiğe kapandı.

Bursa’da, etkili olan sağanak nedeniyle Alacahırka Deresi taştı. Karacabey İlçesi’nde şiddetli sağanak nedeniyle, 450 dönümü buğday ekili olmak üzere toplam 2 bin 500 dönüm tarım arazisi su altında kaldı.

Dereler taştı, yol kapandı

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesine bağlı Mutlu köyündeki Kayalık Deresi heyelan sonucu taştı, Karagöl köyünün ve Bahçe mezrasının yolu ulaşıma kapandı. Derenin taşması üzerine Mutlu ve Karagöl köyleri arasındaki yolun 500 metrelik kısmı zarar gördü. Yatağının kaya parçalarıyla dolması sonucu taşan derenin aktığı yolda çökme meydana geldi.

Güvercinler dayanamadı

Ağrı’da merkeze bağlı Baloluk köyünde yaşayan ve 7 yaşından bu yana güvercin besleyen Ahmet Akkılıç (49), kümeste beslediği 300 güvercinden 292’sini, geçen hafta etkili olan soğuk hava nedeniyle kaybetti.

Yollar kapandı

Tekirdağ’da geçen hafta sona eren kar yağışı dün sabah yeniden başladı. İpsala karayolu ulaşıma kapandı, kente elektrik verilemiyor.

DOLU DOLU YAĞDI

İzmir’de yaklaşık 5 dakika etkili olan dolu görenleri şaşırttı. Fındık büyüklüğündeki dolu taneleriyle kaplandı.