BIST 9.710
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.426,61
HABER /  GÜNCEL

Bolu hava durumu kötü TEM otoyolunda ulaşım sıkıntılı

BOLU hava durumu kar alarmıyla geldi. Bolu'da hava sıcaklığı düşerken geceden başlayan kar sürüyor. TEM otoyolu Bolu Dağı Tüneli'nde ulaşım sıkıntılı.

Abone ol

BOLU hava durumu raporuna göre kar yağışı bugün devamlı olacak. Hava sıcaklığı Bolu'da sıfır dereceye inerken yarın daha da soğuk olacak.

Meteorolojinin 16.11.2016 çarşamba günü yayınladığı son hava durumu tahminlerinde Bolu'da yarın kar yağışı durmuş olacak. Cuma gününden itibaren sıcaklık çok artmasa da güneş yüzünü gösterecek.

Bolu için 5 günlük hava durumu tahmini şöyle;

BOLU DAĞI TÜNELİ KAR YAĞIŞI SIKINTI YARATIYOR

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde kar yağışı, ulaşımı olumsuz etkiliyor.

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde dün akşam başlayan ve aralıklarla devam eden yağışın ardından kar kalınlığı yer yer 8 santimetreye ulaştı.

Sürücülerin zaman zaman zor anlar yaşadığı Bolu Dağı Tüneli viyadüklerinde, karayolları ekipleri karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler ayrıca sürücüleri, ışıklı tabelalarla, kar yağışı nedeniyle dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Bolu Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri ise sürücülerden, araçlarına kış lastiği taktırmadan Bolu Dağı geçişini kullanmamalarını, yakın takip ve hatalı sollama yapmamalarını istedi.