BIST 9.674
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.508,10
HABER /  GÜNCEL

Bolu hava durumu kar yağışı başladı

BOLU hava durumu son tahminler meteoroloji açıkladı. Bolu'da dün geceden beri kar yağışı etkili oluyor. Sabah saatlerinde yer yer etkisini arttıran kar yağışı bugün ve yarın da kendini hissettirecek.

Abone ol

BOLU hava durumu son tahminler meteoroloji duyurdu kar devam ediyor. Dün gece başlayan kar yağışı trafiği olumsuz etkiliyor. Meteoroloji 1 Kasım tahminlerini açıkladı. Kar yağışı bugün ve yarın ara ara etkisini arttırarak devam edecek.

BOLU HAVA DURUMU SON TAHMİN

KAR YAĞIŞI KAZALARA NEDEN OLDU

TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde kar yağışı nedeniyle 10 otomobili, 1 tır ve 1 kamyonun karıştığı 6 trafik kazası meydana geldi.

TEM otoyolunun Ankara yönü Yeniçağa gişelerine yaklaşık 500 metra kala kar yağı ve buzlanma nedeniyle 10 otomobilin, 1 tır ve 1 kamyonun karıştığı 6 trafik kazası meydana geldi.

Kazalar nedeniyle çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslar ile Bolu'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobilde sıkışan bir sürücü ile Bolu Belediyesi İtfaiyesi Kaza Kırım ekiplerinin yardımı ile sıkıştığı yerden kurtarıldı.

Karayolları ekipleri güzergahta karla mücadele çalışmasını aralıksız sürdürüyor.