BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,57
ALTIN 2.492,00
HABER /  GÜNCEL

Bolu Dağı geçilmiyor D100 yolu için dikkat!

Bolu Dağı TEM D 100 yolunda trafik durma noktasına geldi. Ağır taşıtlar ilerleyemediği için Ankara'ya gidiş yönünde uzun kuyruklar oluştu.

Abone ol

Karayollarından gelen son yol durumu bilgisine göre dün kapanan Bolu Dağı D 100 yolu geçidi açıldı. Ancak TEM otoyolunun Ankara yönünde ağır taşıtların ilerleyememesi nedeniyle ulaşım zaman zaman durma noktasına geliyor.

TEM otoyolunun Bolu Dağı geçişinde Ankara yönüne doğru kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu.

1. viyadük mevkisinde tırların kayarak otoyolu kapatması yüzünden trafik akışı zaman zaman durma noktasına geliyor. Karayolları ve trafik ekipleri, yolda kalan araçların kaldırılması için yoğun çaba harcıyor.

ANKARA'YA DOĞRU UZUN KUYRUK

bolu-daği-tem-d-100-yolu.jpgUlaşımın durma noktasına gelmesi nedeniyle otoyolun Ankara yönünde kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştu, İstanbul yönünde ise trafik akışı normal seyrediyor.

YOL BAZI YERLERDE TEK ŞERİT

tem-d-100-bolu-daği-geçilmiyor.jpg
D-100 karayolu Bakacak mevkisinde de zaman zaman yüksek kesimlerden yuvarlanan kar kütleleri ulaşımı aksatıyor. Ekiplerin çalışmasıyla ulaşım, tek şeritten kontrollü sağlanıyor. 

TIRLAR MAHSUR KALDI

Bolu Dağı'nda üç gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle mahsur kalan tır sürücüleri kurtarılmayı bekliyor.

bolu-daği.jpg1 METREYİ AŞKIN KAR VAR
D-100 ve TEM otoyolunun Bolu Dağı geçişinde kar kalınlığı bir metreyi aştı. Trafik ekipleri, D-100 karayolunda zincirsiz araçların geçişine izin vermiyor, yolda kayan ve arıza yapan ağır tonajlı araçlar nedeniyle ulaşım aksıyor.

Zaman zaman karayoluna düşen kar kütleleri de trafik akışını olumsuz etkiliyor. Birkaç günden beri dinlenme tesislerinde mahsur kalan tır sürücüleri, kurtarılmayı bekliyor. TEM otoyolunun Ankara yönünde de çok sayıda tır, emniyet şeridinde duraklıyor.