BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Boğazına bıçak dayadı! Küçük kızı elinden zor aldılar

İstanbul Güngören'de akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen bir baba, 4 yaşındaki kız çocuğunun boğazına bıçak dayadı. Çevredeki vatandaşların müdahale ettiği kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Abone ol

İSTANBUL Maltepe'de cinnet getiren bir babanın iki kız çocuğunu öldürmesinden bir gün sonra benzer bir olay Güngören'de yaşandı.

Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen bir kişi, Fatih’te çocuğuyla birlikte bindiği taksiyi gasp ederek Güngören’e geldi.

Henüz 4 yaşlarında olan kız çocuğunun kafasına siyah bir örtü örten baba, ilk olarak araçtan indirdiği çocuğunu sokakta gezdirmeye başladı. Çocuğunu bir noktada duvara bakarak durmasını isteyen kişi, bir süre elinde bulunan şeyleri sokağa fırlattı.

VATANDAŞLAR ÇOCUĞU KURTARMAYA ÇALIŞTI

Mahalle sakinleri, gelen tepkiler üzerine terk ettiği taksiye geri dönen babanın elinden çocuğu kurtarmaya çalıştı. Vatandaşlar aracın etrafını sararak ilerlemesini engelledi. 

ÇOCUĞUNUN BOĞAZINA BIÇAK DAYADI

Arabayla kaçamayacağını anlayan baba, yeninden kucağına aldığı çocuğunun boğazına bıçak dayayarak yaya olarak kaçmaya çalıştı.

GÖZALTINA ALINDI

Mahallelinin etrafını sardığı baba, olay yerine gelen Güngören İlçe Emniyet Amirliğine ait ekipler tarafından gözaltına alındı.