BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.501,33
HABER /  GÜNCEL

Boğaziçi Köprüsü girişinde kaza!

Bir taksiye çarpan otomobil, şarampole yuvarlandı...

Abone ol

Anadolu yakasından Avrupa'ya geçiş için Boğaziçi Köprüsü'ne girmek üzereyken bir taksiye çarpan otomobil, şarampole yuvarlandı.

Ağaçları biçerek ters dönen otomobili yeşilliklere döşenen teller tuttu. Araç içinde sıkışan sürücü itfaiye tarafından çıkartıldı.

Kaza, saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Köprüye girmek üzereyken aracının kontrolünü kaybeden İlker Oğuz, önce Mümin Bozkurt'un kullandığı 34 TFP 01 plakalı taksiye çarptı. Oğuz'un kullandığı araç, yol kenarındaki ağaçları biçerek şarampole yuvarlandı. Sürücü ters dönen otomobil içinde sıkıştı. İhbar üzerine, olay yerine polis ekipleri, sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ikinci bir kaza yaşanmaması için çevrede güvenlik önlemi aldı.

İtfaiye ve sağlık ekipleri de araç içindeki yaralıya müdahale etti. Yaklaşık 15 dakika içinde yaralı sürücü sıkıştığı yerden kurtarıldı. Sürücü ambulansla Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.