BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.429,94
HABER /  GÜNCEL

Boğazı kesilerek öldürülmüştü! Teyzesini taciz ettiğini öğrenmiş

Dün Şişli’de boşanmak üzere olan eşi Leyla Karal’ı boğazını keserek öldüren 51 yaşındaki Ali Karal çıkarıldığı İstanbul Sulh Ceza Hakimliği tarafından, “kasten öldürmek” suçundan tutuklandı. Leyla Karal’ın eşinin, teyzesini taciz ettiği için boşanma davası açtığı öğrenildi.

Abone ol

ŞİŞLİ'de  dün sokak ortasında tartıştığı eşi Leyla Karal'ı boğazından bıçaklayarak öldürdükten sonra polise teslim olan 51 yaşındaki Ali Karal, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Eşini öldüren Ali Karal, bugün Şişli'deki polis merkezindeki işlemleri tamamlandıktan sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Nöbetçi savcı tarafından sorgulanan Ali Karal, suçunu kabul etti.

SUÇUNU KABUL ETTİ, 'PİMANIM' DEDİ
Karal'ın ifadesinde, bir haftadır ayrı olduğunu belirttiği eşinin kendisine boşanma davası açtığını olay günü aralarındaki tartışma sonrasında eşini bıçakladığını ve pişman olduğunu söylediği belirtildi.

TUTUKLANDI
Savcılık, Ali Karal'ı tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk etti. Nöbetçi İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Ali Karal, "Eşini kasten öldürme" suçundan tutuklandı.    

EŞİNİN TEYZESİNİ TACİZ ETMİŞ
Öğrenilen bilgiye göre Leyla Karal eşinin teyzesini taciz ettiğini öğrenince boşanma davası açtı. Yaklaşık bir hafta önce boşanma davası açan Karal’ı eşi konuşmak üzere Şişli’ye çağırdı. Konuşma sırasında Leyla Karal’ın kendisine hakaret ettiğini söyleyen Ali Karal kendisini kaybettiğini ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.