BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18
HABER /  DÜNYA

Boğaz’da Sarıgül pankartı dalgalandı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e destek için Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne pankart as...

Abone ol

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e destek için Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne pankart asan grup, gözaltına alınmaktan kurtulamadı. Polis pankartı toplarken, trafikte uzun kuyruklar oluştu.
CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e ilginç bir destek geldi. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne arabayla gelen bir grup, köprünün ortasında aniden durdu. Araçlarından inerek "Seher vakti çıktık yola, selam verdik sağa sola, çare İstanbul’a, Mustafa Sarıgül" yazılı pankartı köprünün korkuluklarına astı. Kameradan durumu fark eden polis ve karayolları ekipleri hemen olay yerine yöneldi. Grup üyeleri arabaya binmek üzereyken olay yerine gelen polis, pankartı topladı. Polisin bir süre konuştuğu grup üyeleri, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Sarıgül’e destek eylemi sırasında trafikte de uzun araç kuyrukları oluştu.
(İHA)