BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,71
ALTIN 2.490,97

Boğa burcundaki Ay güven ve istikrar veriyor

Duyarlı ve hassas enerjiler günlük işlerimize ve ilişkilerimize olumlu yansıyabilir.

Bugün 3 Mart Cuma... Venüs günündeyiz...

Boğa burcundaki Ay güne huzurlu ve güvenli enerjiler veriyor.

Sabah saatlerinde Ay, Balık burcundaki Güneş ve Neptün ile uyumlu görünüm yapacak. Duyarlı ve hassas enerjiler günlük işlerimize ve ilişkilerimize olumlu yansıyabilir.

Çevremizdeki kişilerin ihtiyaç ve beklentilerine karşı daha duyarlı yaklaşabiliriz. Yaratıcı ve sanatsal çalışmalar için de gökyüzü bugün çok verimli olacak.

Öğle saatlerinde Ay Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yaptığında sevdiğimiz ve güçlü kişilerin desteklerini alabiliriz. Maddi manevi güvenliğimiz, iş, kariyer, para konularında istikrarlı somut gelişmeler olabilir.

Terazi burcundaki Jüpiter ve Koç burcundaki Uranüs arasındaki karşıt açı bugün tekrar etkinleşiyor.

Uzun vadeli olan bu etki ben-biz arasındaki dengeyi korumayı bazen zorlaştırabilir. Eşitlik, hak, hukuk, adalet kavramlarında farkındalık arttırıcı gelişmeler olabilir. Özellikle sosyal adalet, hukuk, diplomasi gibi toplumsal ve kollektife ait konular dikkat çekebilir.

Boğa burcundaki Ay 18:21’den itibaren boşlukta ilerleyecek. Rahat ve konfora aşırı düşkünlük tembellik ve rehavet verebilir. Keyif aldığımız konulara ve kişisel zevklere yönelebiliriz. Lezzetli yiyecek ve içeceklere karşı iştahımızı kontrol etmekte de zorlanabiliriz.