BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Boğa burcunda yeniay doğuyor

Akşam 22:29’da Güneş ve Ay birleşecek ve 16 derece Boğa burcunda yeniay doğacak. Toprak elementinde doğacak yeniay geleceğe yönelik beklentilerimizi umut ve iyimserliği güçlendirebilir.

Bugün 6 Mayıs Cuma... Venüs günündeyiz...

Boğa burcunda ilerleyen Ay güne huzurlu ve güvenli enerjiler veriyor. Sabah saatlerinde Ay Venüs ile birleşecek.

Güzellik, estetik, sanat, ilişkiler ve maddi konularda verimli ve şanslı enerjiler altında olacağız. Çevremizdeki kadın figürlerden destek alabilir, iyi ilişkiler kurabiliriz.

Öğle saatlerinde Ay, Başak burcundaki Jüpiter ile üçgen açı yaptığında iyimser ve rahat enerjiler keyif ve mutluluk verebilir. Genel anlamda kişisel zevklere ve rahatımıza düşkün olacağımız için tembellik yapabiliriz. Lezzetli yiyeceklere düşkünlüğümüz de kilo kontrolünü zorlaştırabilir.

Akşam 22:29’da Güneş ve Ay birleşecek ve 16 derece Boğa burcunda yeniay doğacak. Toprak elementinde doğacak yeniay geleceğe yönelik beklentilerimizi umut ve iyimserliği güçlendirebilir. Zodyak’ın ikinci burcu Boğa maddi manevi güvenlik, kişisel değerler, yetenekler, kazançlar, dünyasal zevkler, sevgi, sanat, konfor, huzur ve istikrar arayışındadır.

İş, kariyer, para, maddi güvenlik, sevgi, aşk, sanat, tabiat, toprak estetik, güzellik ile ilgili konularda sağlam temelli ve verimli başlangıçlar yapabiliriz.

Yeniay haritasında Yay burcu yükseliyor.

Güneş ve Ay haritanın beşinci evinde yer alırken, yönetici gezegen Venüs Boğa burcunda oldukça güçlü. Diğer yönetici Jüpiter ise Başak burcunda ve dokuzuncu evde yerleşmiş. Yay burcundaki Retro Mars ve Satürn din,inançlar, ibadethaneler, din adamları, eğitim ve akademisyenler, uluslararası ilişkiler, göçmenler, vize, pasaport işlemleri, seyahatler, turizm, medya ve basın sektöründeki zorlukları ve sınavları gündemde tutuyor.

Jüpiter’in Güneş, Ay ve Oğlak burcundaki Plüton ile kurduğu üçgen açı bu sorunların çözümü için pratik ve somut bazı adımların atılmasını destekleyebilir. Üstelik Jüpiter 9 Mayıs’ta ileri harekete dönerek daha verimli bir hale gelecek.

Kişisel yaşamlarımızda yaşamın tadını alabileceğimiz, sevgi, aşk, kişisel zevkler, tabiat, estetik, sanat, para ve konfora yönelik arzularımızın tatmin olabileceği bir dönem bizi bekliyor. Gökyüzündeki en güçlü gezegen Venüs bizim bu konulara daha duyarlı yaklaşmamıza ve arzularımıza kavuşmamıza imkan verebilir. Venüs’ün yeniayı takip eden günlerde Jüpiter ve Plüton ile kuracağı üçgen açılar hakettiğimiz başarıları ve büyük yardımları bize getirebilir. En azından daha keyifli, huzurlu ve mutlu hissedebiliriz.

Boğa burcundaki retro Merkür geçmişle bağlantılı olayları, kişileri, duygu ve düşünceleri de hayatımıza taşıyabilir. Bu durum nostaljik ve romantik etkileri de arttırabilir. Merkür iletişim sorunları ile ünlü olsa da bu sefer çok ilginç durumlar yaratabilir. 9 Mayıs’ta Güneş ile yapacağı kavuşum, ender rastlanan Merkür geçişi ( Merkür Güneş’in önünden geçiş yapacak ve dünyadan izlenebilecek) Merkür’ün temsil ettiği konularda özel fırsatlar verebilir. Geçmişi sorguladığımızda geleceğimizi daha doğru şekillendirip, yeniden yapılandırabileceğimiz önemli farkındalıklar kazanabiliriz. Geçmişte yaptığımız çalışmaların, harcadığımız emeklerin karşılığını alabiliriz. Yarım kalmış ya da tıkanmış bir ilişkide sorunlarımızı çözme ve tekrar başlama imkanı bulabiliriz. Yıllar önce yaptığımız küçük bir yatırım, aldığımız bir mülk, toprak parçası şimdi büyük bir değer kazanabilir.

Boğa burcu para ve kişisel kazançlarla çok ilgili olduğundan maddi refahımızı arttırma, mal varlıklarımız ve kişisel yeteneklerimizi değerlendirme imkanları karşımıza çıkabilir.

Yeniay TC horoskopunun on birinci evinde doğacak.

Burası Meclis, parlamento, yerel yönetimler, azınlıklar, dış ülkelerle anlaşmalar, şirketler, toplumsal kuruluşlar, halk hareketleri, organizasyonlar, yasa değişimleri, ekonomi, milli varlıklar ve borsayı ilgilendiren konuları kapsar.

Yeniaydan özellikle sabit grup burçlar Boğa, Akrep, Aslan ve Kova’nın ikinci dekanında doğanlar ile 16 derece yakınlarında kişisel gezegeni olanlar daha fazla etki alabilirler.

2-10  Mayıs arası doğmuş Boğa’lar, 4-13 Kasım arası doğmuş Akrep’ler, 4-13 Ağustos arası doğmuş Aslan’lar, 2–10 Şubat arası doğmuş Kova’lar yeniayın enerjileriyle yaşamlarında yeni başlangıçlar yapabilirler.

Yeniayın genel yorumlarını öz burcunuzla birlikte yükselen burcunuza göre de okuyunuz.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Boğa burcunda doğacak yeniay ile birlikte maddi gelirleriniz, kazançlarınızla ilgili yeni gelişmeler ve önemli değişimler meydana gelebilir. Kontrol dışı bazı ani harcamalar ortaya çıkabilir; maddi konularda temkinli hareket etmelisiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Burcunuzda doğacak yeniay ile birlikte  kendiniz ve yaşamınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. İşiniz, kariyeriniz veya ilişkilerinizle ilgili girişimler veya kişisel görünüşünüz ve imajınızla ilgili yenilikler yapabilirsiniz. Bu dönem sağlığınıza özen göstermelisiniz. Seyahate çıkabilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Boğa burcunda doğacak yeniay ile birlikte bilinçaltınız, ruhsal ve manevi konularda yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Bir bağımlılığınız ve zararlı alışkanlığınız varsa bu yeniayda onu sonlandırmak için girişimlerde bulunabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Boğa burcunda doğacak yeniay ile birlikte ait olduğunuz gruplar, arkadaşlarınız, projeleriniz, gelecek hedefleriniz ile ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili ekip çalışmaları ve organizasyonlar içerisinde yer alabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Boğa burcunda doğacak yeniay ile birlikte kariyer yaşamınızda, toplum önündeki statünüzü etkileyecek yeni gelişmeler meydana gelebilir. Yaşamınızdaki otorite kavramları ve aile büyükleri ile ilgili sorumluluklar daha fazla gündeminizde olabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Boğa burcunda doğacak yeniay ile birlikte yurtdışı, seyahatler, eğitim ile ilgili bir konuda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.. Hukuksal konularda da hızlı gelişmeler olabilir; ertelenmiş sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Boğa burcunda doğacak yeniay ile birlikte ortak kazançlar, yatırımlar, kredi, vergi, sigorta, prim gibi kavramlarda önemli başlangıçlar ve dönüşümler meydana gelebilir. Maddi konularda temkinli olmalı, riskli hareketlerde bulunmamalısınız.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Boğa burcunda doğacak yeniay ile birlikte ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve eşiniz ile ilgili bazı kavramlarda önemli değişimler ve dönüşümler meydana gelebilir. Toplum önündeki imajınız, rakipleriniz ve hizmet aldığınız kişilerle ilgili yeni gelişmeler bekleyebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Boğa burcunda doğacak yeniay iş, hizmet ve çalışma hayatınızda yeni imkanlar karşınıza çıkarabilir. Günlük rutinleriniz ve alışkanlıklarınızı düzenleyebilir, aileniz ve çevrenizden önemli yardımlar alabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Boğa burcunda doğacak yeniay ile birlikte  aşk, romantizm, sosyal yaşam, hobiler, spor veya çocuklarla ilgili yeni gelişmeler meydana gelebilir. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz iş imkanları karşınıza çıkabilir. Maddi konularda riskten uzak durup, temkinli hareket etmelisiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Boğa burcunda doğacak yeniay ile birlikte eviniz, aileniz, ebeveynlerinizle ilgili yeni girişim ve gelişmeler olabilir. Ev, mülk, alımı, satımı, kiralama, taşınma, dekorasyon, tadilat gibi kavramlar bu yeni ay ile birlikte hızlanabilir. Evde çalışabileceğiniz iş imkanlarıyla karşılaşabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Boğa burcunda doğacak yeniay ile birlikte eğitim, seyahatler, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile ilgili bir konuda bazı değişimler ve dönüşümler meydana getirebilir. Seyahatlerde ve yakın çevre ilişkilerinizde dikkatli olmalı, risk almamalısınız.

Demet BALTACI