BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.501,25

Boğa burcunda dolunay var

Sabah 08:23’de Ay, Güneş ile karşıt açı yapacak ve 11° Boğa burcunda Dolunay meydana gelecek.

Bugün 4 Kasım Cumartesi... Satürn günündeyiz...

Boğa burcunda ilerleyen Ay dolunay fazında. Sabah 08:23’de Ay, Güneş ile karşıt açı yapacak ve 11° Boğa burcunda Dolunay meydana gelecek.

Boğa dolunayı maddi manevi güven, parasal kazançlar, ekonomi, toprak, doğa, kişisel zevkler, ihtiyaçlar, aşk, sevgi, cinsellik, yeteneklerin değerlendirilmesi, istikrar, huzur gibi kavramlarda kişisel ve toplumsal olarak hassasiyetleri arttırabilir.

Boğa- Akrep hattındaki enerjiler sahip olduğumuz değerler ve başkalarıyla paylaştığımız kaynaklar arasında ikilemler, kaygılar, farkındalıklar ve bazı sorumluluklar gündeme getirebilir. Maddi manevi güvenliğimiz için aşırı talepkar davranabiliriz.

Bedensel ve duygusal olarak daha hassas olabileceğimiz gibi yeme, içme, beslenme ve maddi arzularımızda aşırıklar da gözlenebilir.

Boğa burcu bedenimizde boyun, ense, boğaz, bademcikler, ses telleri, solunum yolları, çene, kulak altı bezleri, tiroidi yönetir. Bu bölgeler daha hassas olabileceği için, özen göstermeli ve korumalıyız.

Dolunay en fazla sabit grup burçları etkileyecektir.  Yönetici gezegen Venüs Terazi burcunda ve Koç burcundaki Uranüs ile karşıt açıda. ilişkilerde ve maddi konularda birseysel ve bağımsız tavırlar olabileceğini ve ani durumlarla karşılaşabileceğimizi gösteriyor.

Güven ve istikrar istediğimiz konularda streslerle karşılaşabiliriz. Ancak sorunları çözecek bazı sürpriz fırsatlarla karşılaşmamız da mümkün. Balık burcundaki Neptün’ün olumlu açısı ihtiyacımız olan destek ve yardımların da gelebileceğini işaret ediyor. Manevi gücümüz, sezgilerimiz, ilham ve yaratıcılığımız yol gösterebilir. Aşk, romantizm ve duygusal alanlarda da keyifli gelişmeler olabilir.

Dolunayın ardından Ay ilk olarak Oğlak burcundaki Plüton ile olumlu bir açı yapacak. Kendimizi maddi manevi güvende hissetmemizi sağlayacak koşullar oluşabilir. Özellikle yetkili, işinin uzmanı, otorite sahibi kişilerin desteklerini alabiliriz.