BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Bodrum'da Tatil Otelleri

Bu hafta sizlerle bu yaz tatilinde Bodrum’da tatil yapmak isteyenler için kendilerine özgü farklı hizmet anlayışlarıyla değişik konseptlerde konaklama alternatifi olabilecek birbirinden ilginç otelleri paylaşmak istiyorum. Bodrum tatili düşünenler bu otel

Merhabalar,

Bu hafta sizlerle bu yaz tatilinde Bodrum’da tatil yapmak isteyenler için kendilerine özgü farklı hizmet anlayışlarıyla değişik konseptlerde konaklama alternatifi olabilecek birbirinden ilginç otelleri paylaşmak istiyorum. Bodrum tatili düşünenler bu otelleri gönül rahatlığıyla tercih edebilirler.

  

Bodrum’da Yaz Başladı

Bodrum’da kaliteli servis, dingin bir atmosfer, iyi bir müzik, özellikle SPA Welness ve Squash, en iyi A la carte mönüleri ile her geçen gün göz dolduran Ramada Resort Bodrum bu yıl Bodrum’un özellikli tercih edilecek oteli olarak tatilcilere göz kırpıyor.

12 ay boyunca istikrarından ve kalitesinden ödün vermeyen bu otel, Bitez vadisi ve Kos Adasına karşı keyifli bir tatil için sizleri bekliyor. Ramada Resort Bodrum’un Genel Müdürü Tayfun Subay önderliğindeki ekibi kusursuz bir tatil için sizleri ağırlamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyacaktır.

  

Benimde Bodrum’daki vazgeçilmez otel adreslerimin başında gelen Ramada Resort Bodrum Tayfun Subay ve ekibiyle Bodrum’a tatil adına hizmet sektöründe özellikli otelcilik anlayışını getiren örnek bir tesis. Ufak ayrıntılarla derinliği yüzey ile birleştiren Tayfun Subay; dürüstlüğü, alçak gönüllülüğü, otelcilikteki içerik yönetimi ve kendine özgü karakterli duruşuyla başarının tesadüf olmadığını gösteren bir isim. Kendisini ve ekibini canı gönülden kutluyorum.

  

Bodrum’un Ağabeyi Fatih Can Ekşi

Bodrum Akyarlar da bulunan Kefaluka Resort, Fatih Can Ekşi’nin uzun yıllar otelcilik sektöründeki deneyimleriyle kurguladığı otelcilik anlayışıyla Bodrum’da herşey dahil tatil için tercihiniz olabilir. Kefaluka’nın koordinatörü Fatih Can Ekşi ile Ramada Resort Bodrum’un Genel Müdürü Tayfun Subay ile birlikte 2013 yaz sezonunda Bodrum’da tatil ve oteller üzerine keyifli bir sohbet yaptık.

   

Bodrum’da ki gastronomik gelişmelerin sevindirici olduğunu dile getiren Fatih Can Ekşi, Bodrum’da bu sezon hizmete girecek yeni otellerinde Bodrum’da ki tatil alternatiflerinin çoğalmasıyla birlikte iyi hizmet için olumlu olacağını ifade etti ve tatilcileri Bodrum’a bekliyoruz dedi. İyi bir sezon geçirmemiz dileğiyle diyerek Kefaluka’dan ayrıldık.

  

La Brezza Otel

Hayallerimizi, emeğimizi, gençliğimizi kattık

Bodrum Karaincir’de Mustafa Vurucular ve Ozan Vurucular isimli iki pırl pırıl genç kardeşin el emeği, göz nuru, doğal ve samimi bir otelcilik anlayışı ile mis gibi sabun kokan  resepsiyonundan, farklı oda, bahçe ve havuz dekorasyonlarına kadar hayallerini yaşattıkları bu otel, rahat ve keyifli bir tatil için farklı bir otel tercihi olabilir.

    

Hayata Pedal Çeviriyor

Kahveyi yudum yudum içmek gibi yolları da pedallarıyla adımlayarak hayata anlam katan bir isim Ünal Bayrak, 57 yaşında emekli bir banka müdürü. Bursa Gemlik’ten bisikleti ile yola çıkarak Çanakkale’den sahil şeridini bisikletiyle turlayarak Bodrum’a ulaşıp La Brezza Suit Otel’de tatil molası vermiş, bisiklet sporunun tutkun bir ismi. “Antalya, Mersin üzerinden de Kıbrıs’a geçerek, Konya üzerinden Bursa’ya döneceğim. Bisikletle ülkemi gezmek benim için en güzel tatil. İyi ki La Brezza’da bu iki gencecik insanın konuksever otelinde kalmış. Her gittiğim yerde kendilerini tavsiye edeceğim” dedi.

Tatilde kendinizi yaşamak istiyorsanız La Brezza Otel’e uğrayın derim.

    

Gliss Hotel & SPA

Gerçekten Çok Güzel

  

Başarılı iki kadın girişimcinin hassas dokunuşlarıyla, her biri birbirinden özel farklı odaları ve isimleri, manzarası, gerçek tabloları, ince dokunuşlarıyla müdavim ve ayrıcalıklı bir tatilin Bodrum da ki adresi Gliss Hotel & SPA

  

Doria Hotel

Bodrum Bitez'de özel bir Tatil

  

Suyundan espressosuna, konumdan güler yüzlü ekibine kadar, kendine özgü kaliteli hizmet anlayışıyla dikkatleri çeken bu otelin başında dinamik, tuttuğunu koparan başarılı bir iş kadını olan Genel Müdür Senda Baretto Gomez bulunuyor. Eğer bodrum Bitez'de tatil yapmak istiyorsanız kesinlikle bu oteli düşünmelisiniz.

  

Nice’in hemen kuzeydoğusunda Monte Carlo, Türkiye’de Bodrum…

Vouge Hotel Bodrum Açıldı

Türkiye’de Resort otelciliğin güçlü ismi Geylan Dursunoğlu yönetimindeki bu otel önümüzdeki yıllarda Bodrum’da ki güçlü tatil markası olmaya aday.  Geylan Dursunoğlu imzasını taşıyan her otelde başarı ve mutluluk vardır.

  

Tecrübeli satış direktörü Suat Avcı, Bodrum’un dünya ölçeğinde hak ettiği değeri bulması için canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bodrum’u dünyaya tanıtıyoruz. Monte Carlo ne ise Bodrum daha da iyisi olacaktır. Bodrum enlerin tatil adresidir.

  

Vogue olarak villalarımız, luxury hizmet anlayışımız, aileler için sunduğumuz farklı tatil alternatifleriyle gümbür gümbür geliyoruz.  Şimdiden Türk turizmine hayırlı uğurlu olsun…

  

Ülkemizin en gözde tatil adreslerini, otellerini ve mekanlarını sizlerle buluşturmaya ve seyahat kültürünün inceliklerini sizlerle paylaşmaya durmaksızın devam ediyorum. Türk turizminin ve otelciliğinin İspanya, Yunanistan, Mısır, İtalya, Fransa, Uzak Doğu ülkeleri arasında örnek gösterilen, öncü duruşunun her geçen gün başarılı turizm profesyonelleri ve güçlü turizm politikalarıyla sürdürülebilir istikrarının devam etmesini canı gönülden temenni ediyorum.

Tatil tadında kalın.