BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.495,55

Bodrum'da seks işçileri

Bodrum'da seks işçileri

Haftalık ingiliz magazin dergisi take a break, bodrum'u seks merkezi ilan etti. haberde atılan başlıklar çarpıcı: ‘seks turizmi için bodrum’u tercih ediyorlar’, ‘seksin ramboları bodrum’da’, ‘rambo ile tango'yu yaşayın’, ‘18 pound verilen erkekler, kapanın elinde kalıyor’, ‘aşkın ve seksin...

Bodrum'da seks işçileri

Haftalık İngiliz magazin dergisi Take a Break, Bodrum'u seks merkezi ilan etti. Haberde atılan başlıklar çarpıcı: ‘Seks Turizmi için Bodrum’u tercih ediyorlar’, ‘Seksin Ramboları Bodrum’da’, ‘Rambo ile Tango'yu yaşayın’, ‘18 Pound verilen erkekler, kapanın elinde kalıyor’, ‘Aşkın ve seksin erkekleri Gümbet'te’ başlıkları

Bodrum'da seks işçileri

4 hafta üst üste dörder tam sayfa olarak yayımlanan haberlerde, Bodrum'daki bar ve diskolarda çalışan barmenlerin ve jigoloların saatlik 18- 40, gecelik ise 100- 250 pounda seks yaptıkları iddia edildi.

Bodrum'da seks işçileri

Dergide, isimleri de verilen Gümbet'teki dünyaca ünlü bazı barlarda içkilerin bile ‘seks on the beach’, ‘orgasm’, ‘fuck me’ gibi isimlerle satıldığı ileri sürüldü.

Bodrum'da seks işçileri

Derginin yazarları Zoe Wright ve Siofra Brennan, barlardaki para karşılığı seks yaptığını ileri sürdüğü bermen ve jigolalara ise, “İsimleri Murat, Mustafa, Ali, Mehmet farketmez. Onların tek dertleri para. 18 pound verdiğinizde onlar için güzel, çirkin, yaşlı, şişman, kısa, uzun farketmez; görevlerini yaparlar. .