BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.478,17
HABER /  EKONOMİ

Bobo son yolculuğuna uğurlandı

Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürü Aslı Karadeniz'in 'bir tanem' diye hitap ettiği kardeşi Ali Boğaç Sebük dün son yolculuğuna uğurlandı.

Abone ol

Boyner Büyük Mağazacılık Genel Müdürü Aslı Karadeniz'in 'bir tanem' diye hitap ettiği kardeşi Ali Boğaç Sebük dün son yolculuğuna uğurlandı.

Perşembe akşamı geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 42 yaşındaki Boğaç Sebük'ün Levent Camii'nde yapılan cenaze törenine yakınlarının yanı sıra iş dünyasından çok sayıda isim de katıldı. Ali Boğaç Sebük, Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Perşembe akşamı kendisine ait otomobille evine doğru giderken rahatsızlanan ve aracını taksiye çarparak evine 150 metre mesafede durdurabilen Sebük'ün düzenli sağlık kontrollerinden geçtiği ve bilinen bir rahatsızlığı olmadığı ifade edildi.

SADECE KENDİSİYLE YARIŞTI

Boyner ailesine ait Altınyıldız markasında 13 yıldır çeşitli kademelerde çalışan Sebük son olarak Yakındoğu Hazır Giyim Satış Pazarlama biriminde görev yapıyordu. Sebük'ün Altınyıldız'ın hemen hemen her kademesinde çalıştığını anlatan Altınyıldız Genel Müdürü Zeki Çaputlu, "Her birimde 1-2 yıl görev aldı. Liderlik vasıfları yüksek bir arkadaşımızdı. Her zaman önden gitmeyi seven proaktif bir kişiydi. Hızlı düşünür, yavaş hareket ederdi. Sadece kendisiyle yarışırdı" dedi.

Sebük ile arkadaş, kardeş gibi çalıştıklarını dile getiren Çaputlu ise "Geceleri kalır beraber planlar yapardık. Ama bu planlar yarının değil hep ileriki günlerin planıydı" diye konuştu. Sebük'ün son derece sevecen ve mütevazı bir kişiliğe sahip olduğunu dile getiren Çaputlu, sözlerini şöyle noktaladı: "Çok faydalı, güzel bir insandı. Güvenlikten en üst düzeye kadar herkes onu severdi."