BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,83
ALTIN 2.430,96
HABER /  GÜNCEL

BM Genel Sekreteri İstanbul'dan canlı yayınla...

Birleşmiş Milletler-BM Genel Sekreteri Ban-Ki moon, İstanbul'da bir ilki gerçekleştirecek. Dünya İnsani Zirvesi'ne katılan Ban-Ki moon Facebook üzerinden canlı yayınla dünyaya seslenecek.

Abone ol

BM Genel Sekreteri Ban-Ki moon'un Facebook üzerinden dünyaya yapacağı canlı yayını internethaber.com'dan takip edebilirsiniz. 

BM tarafından ilk kez düzenlenen Dünya İnsani Zirvesi Türkiye’nin ev sahipliğinde, İstanbul’da gerçekleşiyor. Dün başlayan ve küresel insani yardım sisteminin yeniden ele alındığı zirveye 60’a yakın devlet ve hükümet başkanı katılıyor.

Zirvenin dünkü ilk gününde basına kapalı olarak gerçekleştirilen kahvaltı oturumuyla başlarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması, liderlerin aile fotoğrafı ve akşam yemeği ile sona erdi.

60 bin konuğun katıldığı Dünya İnsani Zirvesi’nin ikinci gününde oturum ve etkinlikler devam ederken Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon zirvenin resmi Facebook sayfası World Humanitarian Summit’te saat 15:00’te İstanbul’dan canlı bir yayın gerçekleştirecek.