BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,25
MEDYA

Blair Cadısı filmi fragmanı - Sinemalarda bu hafta

Yönetmen koltuğunda Adam Wingard'ın oturduğu Blair Cadısı filminin başrollerini Brandon Scott, Callie Hernandez, Valorie Curry üstleniyor.

James’in kardeşi ve iki arkadaşının, Maryland’deki Karanlık Orman’da Blair Cadısı’nın efsanesinin peşinden gitmelerinin üzerinden 20 yıl geçmiştir. Grup arkalarında bir sürü teori ve şüphe bırakmıştır. James ve arkadaşları Peter, Ashley ve film öğrencisi Lisa da aynı yola girmek üzeredirler. Ekip kameraları ile birlikte, kayıpların gizemini çözmek için aynı ormana girme kararı alırlar. Başlarda grup gayet iyimserdir. Özellikle bölgenin yerlisi olan Lane ve Talia’nın karanlık ve dolambaçlı ormandaki rehberlikleri sayesinde kendilerini güvende hissetmektedirler. Ancak gecenin karanlığının çökmesiyle birlikte ormanın huzurlu ortamı da yerini korkunç ve doğaüstü yaratıklarla dolu bir kabusa bırakır. Ekip yavaş yavaş, efsanenin hayal ettiklerinden çok daha gerçek ve şeytani olduğunun farkına varırlar.


Yönetmen koltuğunda Adam Wingard'ın oturduğu devam halkasının başrollerini Brandon Scott, Callie Hernandez, Valorie Curry üstleniyor.

Sitene Ekle
Etiketler