BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,12
ALTIN 2.308,88
HABER /  MEDYA

Bizimkiler'in Cemil'inden kötü haber

'Bizimkiler' dizisinde Cemil'i canlandıran Uğurtan Sayıner, alkol bağımlılığından kurtulmak için tedavi altına alındı

Abone ol

“Bizimkiler” dizisinde “Cemil” karakterini canlandıran Uğurtan Sayıner (71), alkol bağımlığından kurtulmak için İzmir’de tedavi altına alındı.

Habertürk'ün haberine göre Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki AMATEM’de tedavi gören usta oyuncunun, 12 Kasım’da hastaneye yattığı ve yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

BAZI ORGANLARI ZARAR GÖRDÜ

Sevilen oyuncunun zihinsel yönden bazı sıkıntılarının olduğu ve bazı organlarının da zarar gördüğü belirtilirken, kimseyle görüştürülmediği ifade edildii

"SEVİM KOŞŞŞ" REPLİĞİYLE ÜNLÜYDÜ

Uğurtan Sayıner, Bizimkiler dizisinde Cemil karakterine hayat veriyordu. Ünlü oyuncu, 'Sevim koşşş' repliği ile hafızalara kazındı.

UĞURTAN SAYINER KİMDİR?

Uğurtan Sayıner, 1944 Samsun doğumlu. 
İktisat fakültesi mezunu olan oyuncu, 1962 yılında sanat hayatına tiyatro ile başladı. İttihat ve Terakki Tiyatrosu, TÖS Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu, Gen - Ar Tiyatrosu, Üç Maymun Kabare, ve Ercan Yazgan - Bülent Kayabaş topluluklarında çalıştı. Sinema ve televizyon dizilerinde de rol alarak, Bizimkiler dizisinde canlandırdığı "Sarhoş Cemil" karakteriyle zirveye çıktı. Bir dönem bir cafe - bar işleten sanatçı, İzmit depremi mağduru ünlü kişi olarak da tanındı.