BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye oyuncu kadrosu ne zaman başlıyor Hazal Kaya'nın yeni dizisi

Bizim Hikaye konusu ne oyuncu kadrosunda kimler var? Hazal Kaya, Bizim Hikaye dizisiyle yeniden ekranlara dönüyor peki Bizim Hikaye hangi kanalda başlayacak konusu ne? Bizim Hikaye ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Bizim Hikaye merakla beklenen dizilerden biri. Shameless'in Türkiye uyarlaması olan Bizim Hikaye ne zaman başlayacak hangi kanalda? Bizim Hikaye konusu ne? Bizim Hikaye oyuncuları ve tüm detaylar haberimizde.

Ocak 2011 tarihinden itibaren yayınlanmaya başlayan aile temalı Amerikan televizyon dizisi Shameless’ten uyarlanan Bizim Hikaye 14 Eylül Perşembe günü saat 20.00'de Fox’ta ekrana gelecek. Peki Bizim Hikaye'nin konusu ne oyuncuları kimler? Gelin hep birlikte bakalım

BİZİM HİKAYE KONUSU

Şehrin yoksul semtlerinden birinde yaşam mücadelesi veren bir aile ve o ailenin adeta annesi haline gelmiş en büyük çocuğu Filiz’le başlar hikayemiz… Anneleri terk edip gittiğinden beri 5 küçük kardeşine bakan Filiz, alkolik babaları Fikri’ye rağmen ailesine sahip çıkar ve şikayet etmeden hayata sıkı sıkı tutunur. Filiz gibi kardeşleri de asla kasvete kapılmayan, başlarının çaresine bakmayı öğrenmiş, güçlü ve dik duran çocuklardır; Filiz’in bir küçüğü üstün zekalı Rahmet, onun bir küçüğü, şimdiden zorlu bir yasak aşk yaşayan Hikmet, onun bir küçüğü vicdanlı ve duygusal Kiraz, onun küçüğü Fikret ve en küçükleri 1.5 yaşındaki İsmet.

Filiz bütün hayatını kardeşlerine adamış, en yakın arkadaşı ve komşusu Tülay’la dertleşen, günü birlik işlerden para kazanmaya çalışan, sorumlulukları kendinden büyük bir genç kızken birden hayatına yakışıklı ve karizmatik Barış girer. Bir anda çıkıp gelen bu esrarengiz genç adam, hem Filiz’in kalbini kazanıp hem de ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır. Filiz’e ilk gördüğü anda aşık olan Barış onu etkileyebilmek için çabalarken, Filiz zorlu hayatında aşka yer olmadığını düşünür ve Barış’a karşı hissettiklerini inkar etmeye çalışır.

Senelerdir Filiz’e aşık olan polis Memuru Cengiz’in korumacı tavrı da eklenince işler Barış’ın sandığı kadar kolay ilerlemez. Üstüne üstlük Barış’ın gizlediği kimliği ve esrarengiz yaşantısı da ilişkileri için bir tehlike oluşturur.  Hayatını sadece içmeye ve kolay yoldan para kazanmaya adamış babaları Fikri’ye rağmen birbirlerine tutunup mutlu olmaya çalışan 6 kardeş ve Filiz’e aşık Barış’ın kesişen yolları herkesi yeni hikayelere götürecektir.

BİZİM HİKAYE OYUNCULARI

Bizim Hikaye oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Son dönemin popüler ismi Burak Deniz de dizide rol alıyor. Hazal Kaya'nın başrol oynadığı dizi  14 ağustos 2017 Perşembe akşamı saat 20:00'de Fox Tv'de ekranlarda olacak.

Bizim Hikaye'nin başrol oyuncularından biri olan Hazal Kaya, dizide Filiz karakterini canlandırıyor. Evin güzeller güzeli olan bahtsız Filiz, annesinin onları terk etmesi nedeniyle evin bütün sorumluluğunu alıyor ve kardeşlerine bakmaya başlıyor.

Burak Deniz, son dönemde öne çıkan isimlerden biri. Dizide Filiz'e aşık Barış karakterini canlandıracak olan Burak Deniz, dizi için çok heyecanlı. Araba hırsızı mı zengin mi? Diziyi izlerken düşüneceğimiz sorulardan biri de bu olacak. İlerleyen dönemlerde Barış'ın kim olduğuna dair daha net bilgiler edineceğiz.

Usta oyuncu Reha Özcan, Bizim Hikaye ile ekranlara geri dönüyor. 6 çocuğun babası olan Reha Özcan, dizide sarhoş bir babayı canlandıracak. Fikri karakterine hayat veren Reha Özcan dizide çalışmamayı bir yaşam tarzı belirliyor. 

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden hatırladığımız Yağız Can Konyalı da Bizim Hikaye'de. Dizide Rahmet karakterine hayat verecek olan genç oyuncu hem zeki hem de serseri rolünü üstleniyor. Ailenin tek üniversite kazanan çocuğu olacak olan Rahmet karakterini sıklıkla verdiği kararlarla hatırlayacağız.

Tiyatronun efsane ismi Nejat Uygur'la aynı ismi taşıyan Nejat da Bizim Hikaye dizisinin kadrosunda yer alıyor. Dizide Hikmet karakterine hayat veren Nejat Uygur içine kapanık bir çocuk. Markette çalışan Hikmet, aynı zamanda marketçinin eşine aşık. Orijinal dizide ise Hikmet karakterini canlandıran Ian eşcinsel. Fakat bu dizide Hikmet bir kadına aşık olacak.

Zeynep Selimoğlu dizide küçük oyuncular arasında yer alıyor. Kiraz karakterine hayat veren Selimoğlu'nun rolü biraz daha anaç olacak. Zeki olmasıyla dikkat çeken Kiraz, aynı zamanda tam bir dediğim dedik karakter olacak.

Dizinin çocuk oyuncuları arasında yer alan Alp Akar, daha önce Kertenkele dizisinde yer almıştı. Fikret karakterini canlandıracak olan Alp Akar, yaramaz bir çocuğu oynayacak. Kendisinden yaşça büyük serseri çocuklarla takılan Fikret, görünen o ki ablasının başını yakacak.

Ömer Sevgi dizinin en küçük oyuncularından. Sıra dışı görüntüsüyle dikkat çekecek olan Ömer Sevgi dizide İsmet karakterini canlandıracak. Belki de evin en sorunsuz çocuğu olan Ömer Sevgi bakalım ilerleyen bölümlerde neler yapacak?

Nesrin Cavadzade'de uzun zaman sonra ekranlara dönüyor. Tülay karakterine hayat verecek olan Cavadzade, Filiz'in yakın arkadaşı olacak.

BİZİM HİKAYE NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Bizim Hikaye 14 Eylül 2017 Perşembe günü Fox Tv ekranlarında başlıyor. Shameless uyarlaması olan dizi merakla beklenirken dizinin ABD'li oyuncusu Emmy Rossum'dan sert bir eleştiri gelmişti.