BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,75
ALTIN 2.486,13
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye bugün var mı 4 Ocak Fox Tv yayın akışı

Bizim Hikaye yeni bölüm bugün var mı 4 Ocak Fox Tv yayın akışı ne diyor? Perşembe günlerinin ilgiyle takip edilen dizisi Bizim Hikaye bugün var mı sorusu Google'da aranmaya başlandı. Peki Bizim Hikayey yeni bölüm bugün var mı?

Abone ol

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Türkiye'nin Shameless uyarlaması olan Bizim Hikaye bugün var mı sorusu merak ediliyor. Kanallar genellikle yılbaşı haftası dizilerin yeni bölümlerini yayınlamayı tercih etmiyor. Peki Bizim Hikaye bu akşam ekrana gelecek mi?

Bizim Hikaye dizisi 16. bölümü ile izleyicisine heyecanlı dakikalar yaşatmıştı. Son bölümün ardından izleyiciler Bizim Hikaye 17. bölüm fragmanını araştırıyordu. Yayıncı kuruluş tarafından henüz Bizim Hikaye 17. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Yayınlandığı zaman haberimizde yer alacaktır.

BİZİM HİKAYE BUGÜN VAR MI? Bizim Hikaye yeni bölümü bugün ekrana gelmeyecek. Bizim Hikaye 17.yeni bölümü 11 Ocak 2017 perşembe günü izleyicilerle buluşacak.

BİZİM HİKAYE 16. SON BÖLÜM ÖZETİ

Cemil’e evlenme teklif eden Filiz, kardeşlerini geri almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Hayalleri gerçek olan Cemil ise bu evliliğin hayata geçmesi için elinden geleni yapacaktır. Tülay ise bu zor kararı vermeden önce iyice düşünmesi konusunda Filiz’e ısrar eder. Filiz kardeşlerini alabilmek için hayatını düzene sokmaya çalışır. Düzenli bir iş ve sigorta bulmanın yanı sıra Fikri’yi de çocukların velayetini bırakmaya ikna etmek zorundadır. Fakat Fikri’nin her zamanki vurdumduymazlığı ve çıkarcılığı işleri zora sokar.  Filiz ailesini tekrar bir araya getirmek için dönüşü olmayan bir yola mı girecek, yoksa Barış’ın çabalarına daha fazla kayıtsız kalmayıp başka bir çare mi bulacaktır? Fikret’in yuvadaki çocuklarla yaşadığı sorunlar git gide büyürken, Kiraz’ın da yuvaya alışmayı reddetmesi ve sürekli İsmet’in yanında olmaya çalışması öğretmenlerini tedirgin etmektedir.