BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye 4.bölüm neler oldu Barış'ın yalanı ifşa oldu!

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Bizim Hikaye dün akşam yayınlanan son bölümüyle ekrana geldi. Bizim Hikaye 5.bölüm fragmanı dizi biter bitmez yayınlandı. Peki Bizim Hikaye 4.bölüm beler oldu? Bizim Hikaye ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye 4.bölümüyle ekrana geldi. Filiz ve Burak'ın artık sevgili olduğu Bizim Hikaye son bölümde neler yaşandı?

Filiz ile Barış artık sevgili olmaya başladı. Ama Filiz'in dertleri bitmiyor. 5 kardeşine tek başına bakmak zorunda olan Filiz'in bu kez Kiraz ile başı dertte. Kiraz, mahalleden çocuk kaçırmıştır. Barış ve Filiz'de bu soruna çözüm bulmak için maceradan maceraya atlar. Tam aşklarını yolunda gider derken Filiz, Barış'ın yalan söylediğini anlar.

DOĞUM GÜNÜ PASTASI GÖTÜRDÜ

Filiz, Barış'a doğum günü pastası götürmek için iş yerine gider. İş yerine giden Filiz, Barış'ın orada çalışmadığını öğrenir ve hayatının şokunu yaşar. Peki yeni bölümde neler olacak? Gelin hep birlikte Bizim Hikaye 5.yeni bölüm fragmanını izleyelim