BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye 37. bölüm fragmanı son bölüm nefes kesti

Bizim Hikaye 37. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 7 Haziran Perşembe akşamı ekrana gelecek Bizim Hikaye 37. yeni bölümde neler olacak? Son bölümüyle Büyük ilgi gören Bizim Hikaye 37. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

FOX TV'de perşembe akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başaran Bizim Hikaye dizisinin son bölümü yine ekrana kilitlemeye başardı. Herkes şimdiden Filiz ve kardeşlerinin hikayesinin anlatıldığı, Shamless'in Türkiye uyarlaması olan Bizim Hikaye dizisinin 37. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?  Ömer’in gerçek yüzünü gören Filiz, bu konuda Barış’tan özür diler. Bu durum ikisi arasındaki yakınlığı artırsa da çözmeleri gereken sorunlar bitmemiştir. Ameliyattan sağ salim çıkan Cemil ise Ömer’i yakalayabilmek için Filiz’e bir teklifte bulunur. Boşanma kağıtlarını imzalaması karşılığında bu teklifi kabul eden Filiz kendini tehlikeye atarken, her şeyden habersiz olan Barış işleri karıştırır.

Fikri ise Filiz’le yaşadığı son yüzleşmeden sonra kendini çocuklarına adamaya ve iyi bir baba olmaya karar vermiştir. Elibollar tarafından ciddiye alınmayan Fikri kendini ispatlamak için uğraşırken annesiyle de Şeyma konusunda çatışır. Ancak Fikri’nin hayatına bir anda giren özel bir kadın her şeyi değiştirecektir.

BİZİM HİKAYE 37. BÖLÜM FRAGMANI