BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,76
ALTIN 2.489,25
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye 16.bölüm fragmanı Filiz ve Cemil evlenecek mi?

Bizim Hikaye 16.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 28 Aralık 2017 Perşembe günü ekrana gelecek olan Bizim hikaye 16.yeni bölümde neler olacak? Bizim Hikaye 16.yeni bolum fragmani ve tum detaylar internethaber'de.

Abone ol

Fox Tv'nin perşembe günleri ilgiyle takip edilen dizisi Bizim Hikaye yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Türkiye'nin Shameless uyarlaması olan Bizim Hikaye'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bizim Hikaye 16.yeni bölüme gelin hep birlikte bakalım.

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye son bölümde Filiz, Barış'tan ayrılma şoku yaşıyor. Cemil tarafından tehdit edilen Barış çok sevmesine rağmen Filiz'den ayrılmak zorunda kalır. Parmağına yüzük takan Filiz ise ne yapacağını şaşırdı. Cemil'in kendisine aşık olduğunu bilen Filiz, intikam almak için evlilik teklif etti. Herkesin ilgiyle takip ettiği Bizim Hikaye 15.yeni bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

BİZİM HİKAYE 16.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

REYTİNGLERDE BİRİNCİ GELİYOR Bizim Hikaye'nin reyting sonuçlarına baktığımız zaman iyi sonuç elde ettiğini görüyoruz. Bizim Hikaye ilk başlarda çok eleştirilse de reytinglerde birinciliği kimseye kaptırmıyor.