BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 34,99
ALTIN 2.325,69
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye 16.bölüm fragmanı Cemil'e gelen mesajlara bakın

Bizim Hikaye 16.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 28 Aralık 2017 Perşembe günü Fox Tv'de ekrana gelecek olan Bizim Hikaye 16.yeni bölümde neler olacak? Bizim hikaye

Abone ol

Fox Tv'de perşembe günleri ekrana gelen Türkiye'nin Shameless uyarlaması Bizim Hikaye yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Dizi yayın hayatına başlamdan önce eleştirilse de reytinglerde birinciliği elde ediyor. Peki Bizim Hikaye 16.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye 16.yeni bölümde nefesler tutulacak. Filiz, Barış'tan yaşadığı şok nedeniyle Cemil ile evlenmeye kararlıdır. Bizim Hikaye'de Rahmet ve Filiz hariç diğer bütün çocuklar yurtta kalmaya başlar. Çocukları almak için planlar yapan Filiz aynı zamanda Cemil ile evlenmeye kararlıdır. Bir anda Barış'ın gelmesi nedeniyle kafası karışan Filiz'in ne yapacağı merak konusu oldu. Gelin hep birlikte Bizim Hikaye 16.yeni bölüm fragmanına bakalım.

BİZİM HİKAYE'YE CEMİL GİTSİN MESAJLARI 28 Aralık Perşembe akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak olan Bizim Hikaye dizisinin 16. bölümüyle ilgili internet ortamında ilginç mesajlar yer alıyor. İzleyiciler Barış’ı ne kadar çok sevdiklerini yaptıkları yorumlara yansıtıyor. “Barış bir tane kim ne derse desin” diyen bir izleyicinin yanı sıra bir başkası da “Cemil efendi ne yaparsan yap, çocuklar Barış’ı seviyor. Filiz sana kalmaz” diye mesaj veriyor.