BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.430,08
HABER /  MEDYA

Bizim Hikaye 15.bölüm fragmanı Barış artık dizide yok mu?

Bizim Hikaye 15.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 21 Aralık 2017 tarihinde 15.bölümüyle ekrana gelecek olan Bizim Hikaye yeni bölümde neler olacak? Bizim Hikaye 15.yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Fox Tv'de ekrana gelen ve perşembe günleri ilgiyle izlenen Bizim Hikaye yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. İlgiyle takip edilen Bizim Hikaye 15.yeni bölümde neler olacak şimdiden merak konusu oldu. Gelin hep birlikte Bizim Hikaye 15.yeni bölüm fragmanına bakalım.

Başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Türkiye'nin Shameless uyarlaması olan dizi Bizim Hikaye ilk başlarda eleştirilse de reytinglerde ilk 3'ten inmiyor. Perşembe günleri güçlü rakibi Vatanım Sensin ile mücadele eden Bizim Hikaye 15.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bizim Hikaye 15.yeni bölüm fragmanına gelin yakından bakalım.

BİZİM HİKAYE 15.YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BİZİM HİKAYE BARIŞ DİZİDEN AYRILIYOR MU? Bizim Hikaye'nin orijinal senaryosuna baktığımız zaman orada Barış karakterini canlandıran Jimmy bir dönem diziden ayrılıyordu. Son bölümde Barış'ın sırt çantasını alıp gitmesi ise iddiaları iyice güçlendirdi. Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak?