BIST 9.458
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.497,94
HABER /  DÜNYA

Bizi dövsünler, ağzımızı burnumuzu kırsınlar

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Avusturya kampında kendilerini Avrupa ligine hazırladıklarını belirterek, “Biz dayak yemek istiyo...

Abone ol

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Avusturya kampında kendilerini Avrupa ligine hazırladıklarını belirterek, “Biz dayak yemek istiyoruz. Bizi dövsünler, ağzımızı burnumuzu kırsınlar. Biz neyiz görelim. Çünkü biz Avrupa’yı düşünüyoruz” dedi.
Yeşil-beyazlıların tecrübeli teknik adamı Hikmet Karaman, Roma ile oynanan Avusturya kampının son hazırlık maçının ardından değerlendirmede bulundu.
Alınan 1-1’lik skorun güzel olduğunu ifade eden Karaman, “Bence oyuna bakmak lazım. Özellikle Frankfurt maçı sonrası oluşan bazı düşünceler vardı. Biz Frankfurt maçından sonra neysek, Roma maçından sonra da oyuz. Ne yaptığımızı, nerede olduğumuzu biliyoruz. Doğrularımızın, eksikliklerimizin ne olduğunu biliyoruz. Sonuca göre oynamıyoruz. Sonuca göre oynasak, bu takımla maç almayız” şeklinde konuştu.

“DAYAK YEMEK İSTİYORUZ”
Kendilerini Avrupa ligine hazırladıklarını ifade eden Karaman, “Biz dayak yemek istiyoruz. Bizi dövsünler, ağzımızı burnumuzu kırsınlar. Biz neyiz görelim. Çünkü biz Avrupa’yı düşünüyoruz. Burada küçük bir Şampiyonlar Ligi turnuvası oynadık. Roma, Frankfurt kendi ligini 6. sırada bitirmiş ve direk gruplara kalmış. Dortmund Şampiyonlar Ligi finalisti. Diğer maçlarda gençlerimizi oynattık. Bu gençlerden 3’ü U19 Milli Takımı’na gitti. Bugün 17 yaşındaki Enes’i oynatıyoruz. Hatalarımız olacak ama bizde insanız. Bazen üzücü olaylar oluyor. Birlikte hareket edebilmemiz lazım” diye konuştu.

“ROMA MAÇI İYİ BİR TEST OLDU”
Yeni transferlerin takıma ayak uydurduğunu ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, “Keşke bir takımla daha maç yapsaydık. Biraz daha görseydik. Artık Türkiye’ye dönüyoruz. Frankfurt maçından sonra iki idman yaptık. Pablo ‘Artık antrenman yok’ diyor. Ne kadar yorulduğunu düşünün. Fazla konuşmaya gerek yok. Roma maç bizim için iyi bir test oldu. Bursaspor, şampiyon olduğu sene Denizli’ye 5-0 yenilmişti. Denizli’de küme düşmüştü. Yani ayın 1’ine kadar zamanımız var” şeklinde konuştu.

“TRANSFERE İHTİYACIMIZ VAR”
Transfere ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Karaman, “Transfere mutlaka ihtiyacımız var. Bunu yönetimimiz de biliyor. Orada da doğru adımlar atıp, Avrupa ligini düşünürsek ona göre hareket etmemiz lazım. Uzun bir kulvara gireceğiz. 17 yaşındaki Enes oynamaya başladı. Bende o cesaret, o risk var. Kellemi koyarım, götürürler ama koşacak yüreğiyle oynayacak oyuncular lazım. Bir şeyler olmazsa üstüne gitmeyeceksin. Başkalarının da önünü açman lazım” ifadelerini kullandı.
(İHA)