BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.497,16

Biz Sizi İyi Tanıyoruz!

Kimi sözde tiyatrocu, kimi sözde hoca, kimi sözde sanatçı, kimi sözde….

Cumhurbaşkanımız hem İbn Haldun Üniversitesi açılışında yaptığı konuşma da hem de yeniden evine döndüğü Ak Parti Kongresinde bir cümle kullandı.

Biz sizi iyi tanırız

Üniversite açılışında zikretmiş olduğu sözü gavur Avrupa için, kongrede söylediği nidayı ise 28 Şubat sürecine damga vurmuş tıyneti bozuk hainlere söyledi.

Mehmetçiğin yemin törenine örtülü annelerin alınmadığı, İmam Hatip Okullarına kıskacın ve Kur'an Kurslarına yönelik baskının yaşandığı, ikna odalarında İslam'ın simgesi ve kimliği olan başörtüsüne zulmün yapıldığı, dini sohbet yapıldığı için gözaltına alınanların olduğu, kamuda İslami kimliğinden dolayı memuriyetten sürgüne gönderilmelerin, atılmaların yaşandığı zamanlar…

Bu zihniyet 28 Şubat sürecinden sonra FETÖ alçaklarını beslediler ve nerdeyse her bir köşe hainlerle doldu.

İslam neşet ettiğinde beri Ebu Cehiller'in ve Velid Bin Muğire'nin askerleri ile savaş halindeyiz.

Sadece görünümleri ve modelleri farklı o kadar.

Toplum içerisinde çağımızın en güçlü askerleri olmaya adaylar. Ya da birileri eliyle beslenip, güçlendirilip üzerimize salınıyorlar.

İşin en tehlikeli yanıysa bu düşmanın Müslüman kisvesi altında olmaları, dolayısıyla yapılanların İslam'a ve Müslümanlara zarar veriyor oluşu.

Ebu Cehil ve Muğire'nin misyonuna baktığımızda günümüzle ne kadar benzerlik arz ettiği manidar.

Kanaat önderi pozisyonunda olup bilgi seviyeleri itibariyle de çevrelerini dizayn edip yönlendirebiliyor olmaları önemli bir nokta!

Kimi sözde tiyatrocu, kimi sözde hoca, kimi sözde sanatçı, kimi sözde….

Kalplerinde ki arıza hakikate karşı kör ve sağır ettiğinden dolayı omurgasızlar.

Bir çuval pirincin içindeki beyaz taştır asıl tehlikeli olan!

Günümüzde bu beyaz taşlardan içimizde o kadar çok var ki onları tanımadan mücadele etmek başarısızlıkla sonuçlanabilir.

Nesilleri tahrip eden, zalim, saldırgan, günahı süslü gösteren, hak yiyen, yaratıldıklarının ve bir gün öleceklerinin unutkanlığı ile bizlerle dost olmaya çalışıyorlar.

Gizli hesaplar nedeniyle, bayrak ve millet sevdalısı, ümmet ve din sevdalısı gibi görünüp zemin oluştuğunda! hiç düşünmeden haramı bile helale çeviren sütü bozukları yetiştiriyorlar!

Müşriklere karşı güler yüzlü, tatlı dilli, hoş tavırlı olup Müslüman kardeşine karşı sırf kendisini ve ideolojisini kabul etmiyor diye mahreme, değere, peygambere bile savaş açmaktan beri durmayan FETÖ alçaklarına şahit olduk!

Davranış ve usulleri İslam hâkimiyetine ve emirlerine zıt hareket ederken, İslam'ın sadece kendilerinin olduğunu iddia ederek Müslümanları çok rahat şehit eden Muğirenin askerleri.

Biz sizi iyi tanırız!”

Ebu Cehilleri, Velid Bin Muğireleri zamanında içimize sokup kimimizi kapitalizme, kimimizi sosyalizme angaje edenler kimlerse; kavmiyetçilik, bölgecilik, cemaatçilik çığırtkanlığı ve dayatmasıyla muvazzaf askerlerini sokanlar aynı güruhtur.

Diyebiliriz ki Emperyalistlerin kurmak istediği hâkimiyet bizim içimizdekilerin kimliklerini değiştirerek ve görevler vererek, jeopolitik konum açısından bakıldığında 180 yıldır coğrafyanın en etkili topraklarını ele geçirmeye çalışıyorlar.

Müslüman, az Müslüman, kültürel Müslüman, ılımlı Müslüman, cemaatçi Müslüman modelleri oluşturarak Müslümanlar arasına duvarlar ördüler.

Nasıl dini yaşayacağımızı, nasıl ticaret yapacağımızı, nasıl siyaset yapacağımızı, nasıl cemaat olacağımızı belirleyen güç, Muğire kumandasını oynatması yeterli oluyor.

Eğitim, askeri, iktisâdi ve sınaî bakımdan içten ve dıştan kuşatma altında tutmaya çalışıyorlar.

Müslümanın nefesini, can damarını, evini, mahremini hatta kalbinin sesini bile duyabilmek için en üst düzeyde tecessüs mekanizmalarını gerçekleştirmek üzere hareket halindeler.

Başarılı ve planlı bir şekilde Müslümanların gerekli olan dayanışmayı gerçekleştirmeleri şart.

Birlikte dirilişimizi gerçekleştirebilmek için akımlar olarak, siyasî olarak, ticarî olarak bir olmalıyız.

Bir ve diri olunması durumunda Cumhurbaşkanımız bütün dünyaya ve içerdekilere karşı nasıl hareket edilmesi gerektiğini her attığı adımda net bir şekilde gösteriyor.

Erdoğan biz sizi iyi tanırız derken kenetlenmiş bir millet artık oyunlarınıza ve alçaklığınıza boyu eğmeyecektir diyerek hepimize bir mesaj iletiyor.

Bizde bu mesajı alıyor içimizdeki hainlere ve gavur Avrupa’ya diyoruz ki;

Biz sizi iyi tanıyoruz!”