BIST 9.091
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,65
HABER /  MAGAZİN

Biricik Suden'in ensest korkusu

Aşk-ı Memnu'daki karışık ilişkiler Biricik Suden'in korkusu oldu. Yeğeni ile görüşmek istemeyen Biricik hanım içini Twitter'a döktü.

Abone ol

Türkiye'nin en ünlü çiflerinden Biricik Suden ve Mazhar Alson'da sosyal paylaşım sitesi Twitter tutkunu çıktı. Özellikle Biricik Hanım, takipçilerine bombayı patlattı. Takvim'in haberine göre, Aşk-ı Memnu dizisinde Behlül'ün yengesi Bihter ile yasak ilişki yaşamasını eleştiren Suden, " Behlül'ü daha doğrusu yasak ilişkiyi gördükten sonra kendi yeğenimi göresim gelmiyor. Birçok dizide yeğenler garip. Senaristler aynı ya da birbirlerinden kopya çekiyorlar" diye yazdı.

Ayrıca bu tarz dizilerin aile hayatını olumsuz etkilediğini belirten Biricik Suden, özellikle de taşrada yaşayan genç kızların etkileneceğine dikkat çekti. Yastığa sinen Bihter'in parfümü hakkında da ipuçları veren Suden, "Bihter,Angel kullanıyor. çünkü Adnan Bey, gittiği o evde kokladığı yastıkta başka parfümün kokusu kalmazdı" yorumunu yaptı. Eşi Mazhar Alanson da Aşk-ı Memnu'yu eleştiriyor. Alanson, "Ben Ezel'e bayılıyorum. Senaryosu müthiş. Bütün gün Ezel oynasın bizde evden çıkmayalım" diye yazarak takipçilerini arttırdı.