BIST 8.924
DOLAR 32,31
EURO 35,10
ALTIN 2.279,44
HABER /  MEDYA

Birgün'ün Erdoğan hayali şoke etti!

12 Eylül darbesinin yapılmadığı bir Türkiye hayaliyle sayfa hazırlayan Birgün gazetesinin Erdoğan hayali şoke etti.

Abone ol

İNTERNET HABER - Birgün gazetesi bugün öyle bir sayfa hazırladı ki okuyanlar şaştı kaldı. 12 Eylül darbesinin engellenmiş olduğu bir Türkiye'yi hayal eden ve bugün buna göre bir sayfa tasarlayan gazete Erdoğan'ı hapse soktu.

Birgün gazetesinin taze Genel Yayın Yönetmeni Ece Temelkuran "12 Eylül Darbesi olmasaydı bugün nasıl bir gazete yapardık, o da arka sayfamızda" diyerek Twitter'dan tasarladıkları gazetenin arka kapağını paylaştı.

Gazetenin arka kapağındaki Türkiye hayali ise tepki çekti. Birgün'ün hayaline göre Başbakan erdogan-hapisten-cikiyor-birgun.jpgolamamış ve İstanbul Büyükşehir Başkanı iken hapse atılmış Recep Tayyip Erdoğan bugün hapisten çıkıyor.

14 YIL HAPİS YATMIŞ ERDOĞAN!

Haberde Erdoğan, ile ilgili yazılan haber şu şekildeydi: "Başı davalardan kurtulmayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün hapisten çıkıyor. Erdoğan şiir okuduğu gerekçesiyle açılan bir davadan beraat etse de 3 farklı yolsuzluk davasından 14 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı"

TWİTTER'DA TEPKİ YAĞDI

Temelkuran'ın paylaştığı gazete manşetine sosyal medyada tepki gecikmedi. Gazeteci Tuğçe Tatari bunun hayal edilmesinin bile 'ayıp' olduğunu vurgulayarak bu manşeti 'yüz kızartıcı' buldu.



tugce-tatari.jpg

BUGÜNKÜ BİRGÜN GAZETESİ ARKA SAYFASI

birgun-erdogan-hapse-girdi.jpg