BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.300,70

Bireysel özgürlükler öne çıkıyor

Arkadaşlıklar, grup faaliyetleri ve organizasyonlarda iyimser ve cesur girişimlerde bulunabiliriz.

Bugün1 Temmuz Pazar... Güneş günündeyiz...

Kova burcunda ileryen Ay sabah erken saatlerde Mars ile birleşeceği için güne gergin ve huzursuz enerjilerle başlayabiliriz.

İlişkilerde ve sosyal alanlarda bireysel özgürlükler öne çıkarken kontrolsüz bir agresyon da oluşabilir.

Yengeç burcunda ilerleyen Güneş ve Mars arasında da bugün stresli bir görünüm olacak. Bu eril figürlerle ilişkilerde sorun yaratabilir. Genel olarak çatışmalara ve kazalara açık olacağımız için dikkat etmeliyiz.

Öğle saatlerinde Ay, Akrep burcundaki Jüpiter ile birleşecek. Kişisel ve toplumsal alanlarda daha idealist ve cüretkar davranışlar ortaya çıkabilir. Her türlü aşırılıklara ve kontrolsüz eylemlere karşı temkinli olmalıyız. Arkadaşlıklar, grup faaliyetleri ve organizasyonlarda iyimser ve cesur girişimlerde bulunabiliriz.

Gece saatlerinde ise Ay, Aslan burcundaki Venüs ile karşıt açıda olacak. Sosyal ve sanatsal alanlardaki beklentilerimiz yükselirken, içinde bulunduğumuz koşullardan memnun olmakta da zorlanabiliriz. Kadın figürlerle ilişkilerde çekişmeler meydana gelebilir. Bencil ev dürtüsel hareketlerden uzak durmalıyız. Keyif aldığımız özel uğraşlara zaman ayırmak yararlı olabilir.