BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Bircan Bali gözyaşlarına boğuldu! 'Benim babama eyvallahım olmamış'

Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan Bali, babasıyla ilgili duygusal bir anısını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programının bugün yani 07.11.2018 tarihli bölümünde Ferhat Göçer ile kızı arasında yaşananlar konuşulurken Bircan Bali gözyaşlarına boğuldu. Babasıyla 6 yıl görüşmediğini söyleyen Bali, şunları anlattı; 

"BABAM ANNEME AFFEDEMEYECEĞİMİZ BİR HATA YAPTI": Ben babama aşık büyüdüm ama 6 yıl babamı görmedim. Annemle babam ayrıldılar. Babam anneme affedemeyeceğimiz bir hata yaptı. 6 yıl boyunca babamın yüzünü bile görmek istemedim. Çünkü annem gözümün önünde eridi.

"6 YIL SONRA DOĞUM GÜNÜMDE GELDİ": Sesini duyduğumda bile dizlerim titriyordu. Çok özlüyordum ama 'Ellerimi keserim yine aramam' dedim. Bir daha asla onu aramayacağımı söyledim. 6 yıl sonra doğum günümde kapı çaldı. Geldi babam. Anneme baktım. Çok sarılmak istedim çünkü çok özlemiştim. Meğerse onlar barışmışlar. 

"BENİM BABAMA EYVALLAHIM OLMAMIŞ": Yaşadığım her şeyde annesinin hamuru olduğunu vurgulayan Bali, sözlerini şöyle noktaladı;

"O dik duruşlarım, o boyun eğmeyişim, o eyvallahsızlığım... Benim babama eyvallahım olmamış size mi olacak? Ben annemin kızıyım. O yüzden Ferhat Göçer'in kızını da yürekten anlıyorum. 

Sitene Ekle