BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.420,67

Biraz Ekmeleddindindarlaşsanız iyi olacak!

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığı açıklandığı günden beri CHP'de 'çatı'rtı sesleri yükseliyor.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığı açıklandığı günden beri CHP'de 'çatı'rtı sesleri yükseliyor.Bir yanda Kemalizm'i din gibi benimseyenler, diğer yanda DHKP-C ve PKK gibi terör örgütüne sempati duyanlar, beri yanda Alevi kesimi temsil edenler...

Bunlara bırakın sevdirmek, Ekmeleddin İhsanoğlu adını söyletmek bile başlı başına bir işkence...

Herkesin üzerinde uzlaşacağı aday diye ortaya bir isim çıkardılar, günlerdir kendileri bile uzlaşamıyor. Baktılar başka yolu yok, çareyi ikna odaları kurmakta buldular.. İhsanoğlu'na sıcak bakmayan vekilleri alıp, tek tek ikna etmeye çalışacaklar.

Bunlarda bir oda sevdasıdır gidiyor ya, Allah sonumuzu hayretsin inşallah!

Baykal'ı bir odada kayda aldırıp koltuktan inmeye ikna ettiler. Şimdi de muhalif milletvekillerini İhsanoğlu'nun adaylığı için ikna etmeye geldi sıra...

Yıllardır AK Parti'ye oy verenlere "Koyun" diyorlardı. Şimdi CHP'deki keçileri ikna odalarında koyunlaştırmaya çalışacaklar. Çünkü bir odada kendileri hakkında da video hazırlayanlar böyle istiyor!

Korku adama neler yaptırıyor görüyorsunuz değil mi? Önce çatıyı kurduruyor, altına odayı sonradan yaptırıyor.

O değil de...

Ben asıl Nur Serter'in haline acıyorum! Rabbim'den kendisine sabır "İhsan" etmesini diliyorum!

Sen yıllarca dindar ve başörtülü olan kesimdeki insanları ikna odalarına sokup "Fazla dindar olmayın" diyerek fikirlerini değiştirmeye çalış. Günün birinde CHP'nin lideri seni ikna odasına sokup, "Biraz Ekmeleddindindarlaşsan iyi olacak" desin.

CHP'li milletvekillerine herşey müstehak!

"Diktatör Erdoğan" diye diye öyle bir kaptırmışlar ki burunlarının dibindeki "Diktatör Kemal'i" görmemişler!

Şimdi hezeyanlar içinde bağırıyor, "Biz bunu yemeyiz" diyorlar.

Yanıbaşlarındaki diktatör Baykal'ı ayak oyunlarıyla gönderdi, yediler! Yaşar Nuri Öztürk gibi bir alimi (!) getirdi, onu da yediler! Partiden "Hırsız" denilerek kovulan adamı İstanbul'dan aday gösterdi, yine yediler! Düne kadar "Faşist" dedikleri Mansur Yavaş'ı "Kesin kazanır" palavrasıyla Ankara'dan aday gösterdi onu da yediler. Yılların dava partisi MHP'yi CHP'lileştirdi, Bahçeli'yi bile yediler!

Yıllar yılı ikna odalarında milleti açtılar, dinden imandan uzaklaştırdılar. Sınıflara ayırdılar. İnançlı kesimin çalışma, eğitim hakkını elinden aldılar. "Sen yobazsın, koyunsun, makarnacısın, dincisin" diyerek mazlumların hakkını yediler.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nu mu yemeyecekler? Bal gibi yerler! Biraz ikna odalarında bulunurlarsa onu da iştahla, tamahla yerler, hiç merak etmeyin.

Kemal Kılıçdaroğlu da onları ikna edebilmek için çeşitli entrikalara başlamış zaten...

Dün yaptığı açıklamada "Biz Orhan Pamuk'a da teklif götürmeyi düşündük ama, kabul etmez diyerek Ekmeleddin İhsanoğlu'nda karar kıldık" demiş.

Öve öve bitiremediği Ekmeleddin bey meğer stepneymiş!

Herhalde Orhan Pamuk'un Cumhurbaşkanı olarak gittiği her ülkede "Vallahi biz Türkler bir buçuk milyon Ermeni'ye soykırım yaptık" diyerek Ermeni toplumunu kucaklamasını daha bir cazip bulmuş şaşkın!

Kesin belli oldu artık. Adam, bitkisel hayata soktuğu CHP'yi öldürmeden gitmeyecek. "Her mevtanın kıçına pamuk tıkılır" sözünü duymuş ve ihtiyaç olabileceğini düşünmüş olmalı!

Yoksa başka hangi akılla Orhan Pamuk'u aday gösterebilir ki?

90 yaşındaki Yaşar Kemal'i bile düşünmüş anam babam! Önüne kim çıkmışsa "Bundan Cumhurbaşkanı olur mu acaba?" diyerek alıcı gözle bakmış meğer! Yani hasbelkader Ajdar'la karşılaşsa, ülkeyi çikita muz cumhuriyetine çevirecek, şahdamarımıza çökecek yav!

Allah'a şükürler olsun ki bu adamın henüz iktidara gelme şansı yok! O ihtimal belirdiği gün, hem vallahi, hem billahi bu ülkeyi terkederim!

Neme lazım kardeşim!

Ülke buna kalırsa gider Nuri Alço'yu Aileden Sorumlu Devlet Bakanı yapar. Ben bu yaştan sonra her yeni güne "Dün gece çok derin uyudum. Acaba devlet gazozuma ilaç attı mı, atmadı mı?" şüphesiyle uyanamam!

Ölürüm de bu şüpheyle yaşayamam!