BIST 9.058
DOLAR 32,31
EURO 35,14
ALTIN 2.294,51
HABER /  GÜNCEL

Birand'ın eşi Cemre'den ağlatan söz

Mehmet Ali Birand için Doğan Center önünde düzenlenen tören, tam ünlü anchormanin istediği gibi oldu.

Abone ol

İNTERNETHABER - Mehmet Ali Birand yıllarca çalıştığı, ömrünün çoğunu geçirdiği Doğan Center'e bugün son kez gitti. Eşi Cemre Birand orada anlattı: 'O sizi bizden çok sevdi."

Bu kez bütün mesai arkadaşları onu karşılamak için kapıya çıkmıştı. Milliyet'i aldığı günden beri yanında çalıştığı patronu Aydın Doğan'ın gözleri yaşlıydı.

BİRAND'IN CENAZESİ BÖYLE GETİRİLDİ TIKLAYIN

Eşi Cemre Birand ile oğlu Umur Birand da bu kez onunla işyerine gelmişlerdi. Yetiştirdiği öğrencileri canlı yayın yaptı, onun son ziyaretinden.

Siyasetçiler de ordaydı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş göze çarpan ilk isimlerdi.

1.20130119102753.jpgOĞLU SÖZÜNÜ TAMAMLAYAMADAN
GÖZYAŞLARINA BOĞULDU


Önce Kanal D ve CNN Türk'ün CEO'su İrfan Şahin konuştu onun için, "Mesleğine olan sevdasını" anlattı.

Ardından mikrofon başına gelen oğlu Umur Birand tükenmiş haldeydi. Babasını anlatmak için sözlerine başladı, yarısında boğazı düğüm düğüm oldu.

-"Babam çalışmayı  çok severdi. Hayat çok ilginç yerlere görüyor bizi. Babamı kaybettik!" sözleri ağzından döküldüğü anda kendini daha fazla tutamadı. Mikrofondan gözyaşları ile uzaklaştı, annesine sarılıp kaldı.

2.20130119102827.jpgONU EVDE TUTAMADIK!

Eşi Cemre Birand mikrofona geldiğinde hayli sakindi. Oğlunu teselli eden Cemre Birand, gözyaşlarını içine akıtarak şunları söyledi;

*-Sizleri çok sevdi. Bizlerden çok galiba sizleri seviyordu. Çünkü evde biz onu tutamadık. Kemoterapiden sonra bile buraya koşar, öğle uykularını burda uyurdu.

*-"24 saati işle tutkuyla geçen bir insandı.

*-"Bugünü görseydi çok eğlenecekti eminim. Tam ona göre şanlı, şerefli, çiçekli böcekli, cumhurbaşkanlarına layık uğurlama töreni oldu.

*-Bütün bir ömrü Doğan ailesinin fertleri ile geçti. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum kalben.

MEHMET ALİ BİRAN'I KARDEŞİ
URAL BİRAND ANLATTI


TABUTU SARI KIRMIZI GÜLLERLE KAPLANDI

birand-cenaze.jpg

Mehmet Ali Birand sıkı Galatasaraylıydı. Son vedasında tabutunun üstüne konan güllerde sevdiği takımın renklerinden oldu. Çalışanları onun için sarı ve kırmızı güller getirmişti, o güllerle tabutu kaplandı.

Son kez geldiği Doğan Center'dan Birand, yetiştirdiği öğrencilerinin, sevenlerinin omuzlarında veda edip gitti.

mehmet-ali-birand-cenaze.jpg
MEHMET ALİ BİRAN'IN CENAZESİNE BARZANİ TEMSİLCİSİNİ YOLLADI