BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.428,90
HABER /  SEÇİM

Bırakın bunların dershanelerini

Başbakan Erdoğan, ortaya çıkan kasetler sonrası cemaate karşı söylemini sertleştirdi. Burdur'dan halka böyle seslendi.

Abone ol

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bırakın bunların dershanelerini, bırakın bunların okullarını falan. 'Bize devletin okulları yeter' deyin, biz burada size her türlü hizmeti vereceğiz" dedi.

Seçim meydanlarında alışık olmadığımız görüntüler. Yerel seçimlerde AK Parti'nin rakibi cemaat oldu.

Erdoğan'ın eleştiri oklarının hedefinde muhafet partilerinde ziyade kendisine savaş ilan eden Gülen cemaati vardı.

İŞTE YOĞUN BAKIMDA BURAYA GELDİM

kiz.20140227160242.jpg
Başbakan Erdoğan'ın konuşması esnasında bir kız çocuğu göz yaşlarına hakim olamadı.

Erdoğan, partisinin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde yaptığı konuşmada, "Bir tane gazete, sosyal medya çıkmış bugün bir haber yapmış duydunuz mu? Ben yoğun bakımdaymışım. Duymadınız mı? İşte yoğun bakımda buraya geldim" ifadelerini kullandı.

Dün Milli Güvenlik Kurulunda olduğunu hatırlatan Erdoğan, "Hemen bir yoğun bakıma soktular beni. Yoğun bakımdan çıktım, şimdi buradayım. Buradan da Uşak'a gidiyorum. Uşak'ta da aynı şekilde bekliyor beni vatandaşlarım. Artık nelerden medet umuyorlar. Ya montaj ya iftira işte ya öldürecekler ya kaldıracaklar kendilerine göre. Allah'ın verdiği canı kimse Allah'tan başka alamaz, bunu biliniz" diye konuştu. Erdoğan, bu mücadeleyi onlara rağmen böyle sürdüreceklerini belirterek, kimsenin endişelenmemesini istedi.

BIRAKIN BUNLARIN DERSHANELERİNİ

Başbakan Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Geçen gün, bu paralel yapının bir gazetesi var. Böyle dayatmayla, zorla satarlar. Dayatmayla, 'dershaneye üye olacaksın gazete almak mecburiyetindesin' derler. Öyle değil mi? Ben size bir şey söyleyeceğim. Bırakın bunların dershaneleri filan. Bırakın bunların dershanelerini, bırakın bunların okullarını falan. 'Bize devletin okulları yeter' deyin, biz burada size her türlü hizmeti vereceğiz. Hafta sonlarında anne baba eğer yavrusuna takviye istiyorsa hafta sonlarında da takviye dersler vereceğiz. Ücretsiz olarak. Takviye dersine giren öğretmenlerimiz ayrıca bedellerini alacaklar. Bunlara hep birlikte milletçe bir ders verilmesi gerekiyor. 'Milletimizin huzurunu bozmaya hakkınız yok' diyelim. 'Birliğimizi bozmaya hakkınız yok' diyelim. Bunlara gereğini gösterelim."

belge.20140227160344.jpg

27 Mayıs darbesi sonrası askeri yönetimin DP iktidarının 12 uçak dolusu altın kaçırdığını iddia ettiği belgeyi gösterdi.

miting.20140227160121.jpg

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde, halka hitap etti.