BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,12
ALTIN 2.299,10
HABER /  GÜNCEL

Bir yılbaşı iptali de Ağaoğlu'ndan geldi! Gerekçesi ne?

İstanbulda bazı ilçelerdeki yılbaşı kutlamaları kaymakamlıklarca iptal edilirken, bir iptal de Ali Ağaoğlu'nun Maslak 1453'te yapacağı "Türkiye'nin en büyük yılbaşı sokak konseri" iptal edildi.

Abone ol

İSTANBUL'da Beyoğlu, Beşiktaş ve Şişli'deki yılbaşı kutlamaları kaymakamlıklarca "güvenlik gerekçesiyle" iptal edilmişti. Bir iptal de Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun gerçekleştirmeyi planladığı ve "Türkiye'nin en büyük yılbaşı sokak konseri" olarak duyurduğu kutlamadan geldi.

Ali Ağaoğlu'nun patronu olduğu grup, o konseri güvenlik gerekçesiyle iptal etti. Ağaoğlu grubundan yapılan açıklamada, "Ağaoğlu'nun 31 Aralık'ta Maslak 1453 projesinde gerçekleştirmeyi planladığı Türkiye'nin en büyük yılbaşı sokak konserleri, Türkiye genelinde ve İstanbul'da alınan güvenlik önemleri nedeniyle iptal edildi" denildi.

Avrupa’ nın en büyük karma yaşam projesi Ağaoğlu Maslak 1453, yılbaşı akşamı 4 sanatçı ve 5 DJ'li organizasyonuyla yeni yılın en ses getirecek sokak partisine imza atmaya hazırlanıyordu. 

Maslak 1453’ün yılbaşı akşamı saat 18.00'da başlayıp yeni yılın ilk saatleri 03.00'a kadar devam edecek konserinde Hande Yener, Murat Dalkılıç, Merve Özbey ve dünya listelerinde 1.5 yıl Te Ma Etmaje parçası ile fırtınalar koparan Ahmed Binali gibi sevilen sanatçılar en güzel şarkılarını seslendirirken Erdem Kınay, Çağın Kulaçoğlu, Halil Söyletmez, Doğa Konakoğlu ve DJ Fatih Boğalar da muhteşem performanslarıyla bu özel geceye renk katacaktı. Maslak 1453'teki 9 saatlik sokak partisine 20 bin kişinin katılması bekleniyordu.