BIST 9.096
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,04
HABER /  GÜNCEL

Bir yandan öpüp bir yandan da

Dul komşusunu taciz edip darp ettiği iddia edilen koca gözaltına alındı. O anlar kameralara böyle yansıdı.

Abone ol

Komşusunun kendisini saçlarından tutup yere yatırdığını söyleyen dul komşu, tacizle suçladığı kişi için "O esnada bir yandan öpüp, bir yandan da dövmeye devam ediyordu." dedi.

AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde, dul komşusu 35 yaşındaki G.A.'ya cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen evli komşusu T.T., kadının evinin önüne savcılık talimatıyla takılan güvenlik kameraları tarafından da görüntülenince gözaltına alındı. Taciz ve darpla suçlanan T.T., sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Dul olan G.A., evli ve üç çocuk babası olan komşu T.T.'nin telefon ve sözlü olarak cinsel tacizlerine maruz kaldığını ileri sürüp, 16 Eylül'de savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılığın talimatıyla G.A.'nın Kadınlar Denizi Mahallesi'ndeki evinin giriş kapısının bulunduğu ön tarafına güvenlik kamerası takıldı. Güvenlik kameralarının takıldığından habersiz olan T.T., eşiyle geçen 19 Eylül'de evinin önünden geçerken, G.A.'yı darp edip, cinsel tacizde bulundu.

G.A., durumu polise bildirdi. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis sanayide demirci ustası olarak çalışan T.T.'yi gözaltına aldı. Aynı sitede oturan ve dul oldukları öğrenilen 3 kadın daha T.T.'nin kendilerine de sözlü tacizde bulunduğunu öne sürüp, şikayetçi oldu. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen T.T., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

TACİZLE SUÇLANAN KOCANIN KARISI: O ERKEK İSTEDİĞİNİ YAPAR
T.T.'nin 2 yıldır hem kendisine hem de sitedeki diğer kadınlara sözlü tacizde bulunduğunu ileri süren G.A., "Cep telefonuma 'Seni çok çekici buluyorum. Birlikte olmak istiyorum' gibi SMS'ler gönderiyordu. Durumu eşine anlatım. 'Sen o...sun, kaşarsın. O erkek, istediğini yapar' dedi. Çaresiz, durumu savcılığa bildirdim, güvenlik kamerası takıldı. Geçen cuma günü de kendisini alkollü olarak evimin önünde görünce, eşine Kocanı al buradan' deyince, aramızda tartışma yaşandı. Eşiyle tartıştığımı gören T.T., koşarak yanıma gelip, saçlarımdan tutup, beni yere savurdu, başımı yere vurdu. O esnada bir yandan öpüp, bir yandan da dövmeye devam ediyordu. Bunların hepsi eşinin gözü önünde oldu. Evimin önüne güvenlik kamerası takıldığını bilmediği içinde bu defa yakayı ele verdi. Konu adli makamlara intikal etti. Sonuna kadar takipçisi olacağım" dedi.