BIST 8.888
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.240,97
MEDYA

Bir Umut Yeter 1. bölüm 2. fragmanı

Bir Umut Yeter dizisi 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bir Umut Yeter 1. bölümüyle 27 Eylül 2018 Perşembe akşamı Kanal D'de olacak. Bir Umut Yeter'inn bu hafta yayınlanacak ilk bölümünde neler yaşanacak?

Bir Umut Yeter 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bir Umut Yeter'in ilk bölümünde neler olacak? Bir Umut Yeter 27 Eylül 2018 Perşembe akşamı Kanal D'de...

Askerlikten malulen emekli olan Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerini kendine sığınak olarak seçtiğinde, yeni ve yalnız bir hayata başladığını düşünüyor olsa da, kısa sürede yanıldığını anlayacaktır.

Hayattan fazla beklentisi olmayan Yılmaz Köyceğiz’de tanıştığı Elif’in yaşam sevincinden öylesine etkilenir ki kısa sürede Elif’in de ısrarı ile iki genç evlenmeye karar verirler. Zaman içinde Elif’in peş peşe yaptığı düşükler evliliklerini sarssa da, hiç beklemedikleri bir zamanda mucizevi şekilde yeni doğmuş bir bebeğin girmesiyle hayatları ters yüz olacaktır.

Elif, bebeği Allah tarafından gönderilmiş bir hediye olarak görürken, Yılmaz bunun yanlış olduğunu biliyordur. Elif’in bebeği bağrına evlat diye basmasıyla birlikte, yıllar boyu sürecek vicdan azabı da başlamıştır artık...

Sitene Ekle