BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.435,70
HABER /  DÜNYA

Bir kaset şoku da Fransadan

'First Lady' Carla Bruni'nin seks öğütleri verdiği video yine sahneye çıktı! Fransa şokta.

Abone ol

Fransa’nın First Lady’si Carla Bruni bir türlü sakin bir hayata kavuşamıyor. Daily Mail'in haberine göre 42 yaşındaki eski süpermodelin dört farklı dilde cinsellikten bahsettiği videosunun ortaya çıkması Bruni’yi bir kez daha üzdü.

Yapımcı Thomas Cazals’ın YouTube’de paylaştığı video ilk olarak 1996 yılında kült televizyon programı Eurotrash’te yayınlanmıştı.

Videoda Bruni çantasından iki adet uluslararası seks rehberi çıkarıyor. Bu rehberlerdeki yedi dilden dördünü (Almanca, İtalyanca, İspanyolca, İngilizce) konuşabilen Bruni, “Böyle bir kitaba ihtiyacımız var çünkü dünyanin bir sürü yerine gidiyoruz ve her gün yeni insanlarla tanışıyoruz ve eğer birlikte yatağa girersek onlara ne dememiz gerektiğini bilmemiz gerek” diyor.

TEKEŞLİLİK İTİRAFI

Sonra farklı dillerden örnekler veren Bruni video’da programın sunucuları Jean Paul Gaultier ve Antoine de Caunes tarafından “İtalya’nın en zarif ihracat ürünü” olarak tanıtılıyor. Bruni’nin Mick Jagger ve Eric Clapton gibi ünlülerle ilişkilerini de anlattığı videoda ünlü “Tekeşlilik benim için sıkıcı bir şey” sözüne de değiniliyor.

SAYGINLIĞINA GÖLGE DÜŞTÜ

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’le evlendikten sonra kendisine yeni bir imaj çizmek isteyen Bruni’nin bu videonun aniden ortaya çıkmasıyla “şoke olduğunu ve hayal kırıklığına uğradığını” söyleyen bir arkadaşı videonun neden şimdi çıktığıyla ilgili First Lady’nin de bir fikri olmadığını söyledi.

Öte yandan Elysée Sarayı’ndan bir kaynak, “Bu video First Lady’nin konumunun saygınlığına büyük bir gölge düşürmüştür” dedi.