BIST 9.590
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.489,28
HABER /  DÜNYA

Bir evladın çaresizliği

Antalya’nın Finike ilçesinde, alzheimer hastası anne ve böbrek hastası babasının zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiğini söyleyen işs...

Abone ol

Antalya’nın Finike ilçesinde, alzheimer hastası anne ve böbrek hastası babasının zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiğini söyleyen işsiz evlat, kendilerine uzanacak bir yardım eli bekliyor.
Finike’nin Turunçova beldesinde yaşayan 86 yaşındaki böbrek yetmezliği hastası Hüseyin Gücüklü ile 83 yaşındaki alzheimer hastası Ümmü Gücüklü’nün oğlu 48 yaşındaki İbrahim Gücüklü, yetkililerden yardım istedi.

ANNE VE BABAMA BAKMAK İÇİN İŞİMİ BIRAKTIM
Anne ve babasının sağlıksız şartlarda yaşam mücadelesi verdiğini söyleyen İbrahim Gücüklü, şöyle konuştu: "Antalya’da yaşıyordum ama anne ve babama bakmak için işten ayrılıp Finike’ye geldim. Eşim Filiz Demirel Gücüklü de güvenlik görevlisi idi, ama o da işinden ayrıldı. Şimdi ikimiz de işsisiz. Anne ve babam kötü şartlarda yaşıyor. Banyo ve tuvalet evin dışında. Onları böyle görünce üzülüyorum. Devletten yardım bekliyoruz."

EVİN HER YERİ AKIYOR
İbrahim Gücüklü’nün eşi Filiz Demirel Gücüklü (35) de, "Eşimin anne ve babasına bakmak için Finike ilçesine geldik, ama biz de yok, onlarda da yok. Biz sadece anne ve babama bakmak için sağlıklı bir ev istiyoruz. Onların oturduğu bu evi tamir etmek çok zor. Her yeri akıyor, mutfak su içinde” dedi.
Eşinin anne ve babasını bu halde gördüğünde sürekli ağladığını anlatan Filiz Gücüklü, "Onları böyle gördükçe ağlıyorum. Artık ağlamak istemiyorum. Devletimizden yardım istiyoruz" diye konuştu.
(İHA)