BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.324,99
HABER /  GÜNCEL

Bir erkek daha ne kadar alçalabilir?

Ayşe Arman, Özlem K. adındaki mağdure ile yaptığı röportajda terkedilmeye dayanamayan bir erkeğin bir kadının hayatını nasıl kabusa çevirdiğini gözler önüne serdi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Hürriyet si yazarı Ayşe Arman günün en ilginç insan hikayelerinden biriyle ses getirdi. Bir erkeğin 9 yıllık sevgilisine yaptığı tacizleri gündeme getiren Arman "Allah kahretsin böyle adamları! Boyları devrilsin! Son zamanlarda dinlediğim en korkunç hikâyelerden biri..." diyerek tepkisini gösterdi.

"Bir erkek daha ne kadar alçalabilir?" diye soran Ayşe Arman, Özlem K. adındaki mağdure ile yaptığı röportajda terkedilmeye dayanamayan bir erkeğin bir kadının hayatını nasıl kabusa çevirdiğini gözler önüne serdi. 

İşte Arman'ın röportajın girişinde gösterdiği tepki:

Özlem K., âşık olduğu, dokuz yıl birlikte yaşadığı adamın, eski karısıyla yeniden evlendiğini duyunca ayrılmak istiyor.
İşte o noktadan sonra, ‘felaketler zinciri’ başlıyor.
Erkek egosu, bir kadının ondan ayrılmasını kabullenemiyor.
Önce yumuşak yumuşak “Barışalım” diyor.
Sonra gittikçe, tacizin dozajını arttırıyor.
Hakaretler, tehditler...  
İşi sonunda, ilişkileri sırasında gizlice çektiği, çıplak ve oral seks yaparkenki fotoğrafları yayımlamaya kadar vardırıyor.
İşte zurnanın ‘zırt’ dediği yer burası...
Erkeklerin intikam aldıklarını zannettiği nokta, aslında ‘alçalışlarının en dip noktası...’
Bir kadın sana âşık oluyor, güveniyor, dokuz yılını veriyor, her şeyini seninle paylaşıyor. Sonra sen ona kazık atıyorsun, o da senden ayrılmak isteyince, “Nasıl yaparsın” deyip intikam almaya kalkıyorsun.
Mahremi herkesin gözüne sokuyorsun.
Onu işinden ediyorsun.
Güya onu rezil ediyorsun.
Asıl rezil olan sensin!
Erkeklik buysa, batsın o erkeklik!

"ÇIPLAK FOTOĞRAFLARIMI İNTERNETTE YAYINLADI"

Ayşe Arman'a içini döken mağdure Özlem K. 9 yıllık erkek arkadaşının, ayrılık kararı sonrası çıplak fotoğraflarını internette yayınladığını, iş yerine ve ailesine gönderdiğini anlattı. Tüyler ürperten hikayesi ile Ayşe Arman'ı da hayretler içinde bırak Özlem K. yaşadıklarını şöyle anlattı:

NEDEN BULUNAMIYOR?

Bilişim Suçları Amirliği, böyle bir suça yabancı değil. Twitter’da bir sorun yaşanınca, hemen IP’leri bulabiliyorlar. Ya da Facebook’ta internet aracılığıyla bir suç işlenirse. Burada neden bulunamıyor? Bir kadının yaşamı söz konusu olunca önemsenmiyor mu? Bulunabilmesi için, ille de devlete karşı bir suç mu işlenmesi gerekiyor?

SAPIK VE TACİZCİ

Karısı ve çocukları aleyhime tanıklık etti. Bir psikoloğa, “Sence kocasının yalan söylediğinden hiç şüphelenmiyor mudur?” diye sordum. “Hiçbir kadın, çocuklarının babasının, sapık ve tacizci olduğuna inanmak istemez. En azından çocuklarının onuru için bunu kabullenmek istemez. O yüzden de sana inanmaz” dedi.

Çıplak fotoğraflarınız internete düşünce ne hissettiniz?

-Ölmek istedim! Daha önce, sadece bana e-mail olarak gönderdiği fotoğrafları Facebook, Flickr, Panorama’da adıma sahte sayfalar açıp yayımlamış. Çok kötü fotoğraflar. Sevişme fotoğrafları, oral seks fotoğrafları. Üstelik hangi arada, nasıl çektiğini de bilmiyorum. Dokuz yıl bir adamla birlikte oluyorsun, her şeyini paylaşıyorsun. İntikam almak için böyle bir rezillik yapıyor.

İŞ YERİNDEKİ ÇALIŞANLAR DA GÖRDÜ

Aman Allah’ım...
-Evet. Bir de adıma arkadaşlık teklifleri gönderiyormuş. Kabul edenlere bu iğrenç fotoğrafları yolluyormuş. Aynı fotoğraflarla Twitter’da 5-6 tane sahte hesap açmış. Nasıl bir felaketle karşı karşıya kaldığımı bilemezsiniz, telefonlar hiç susmadı. Bir de utanmadan, halama Facebook’tan mesaj yazmış: “Kızınız, eski eşimle evlendim diye öfkelenip, aramızı bozmak için böyle çirkin sayfalar açıyor, çirkin fotoğraflar yayımlıyor. N’olur durdurun onu!” Akıl alacak şey mi? Bir kadın kendini böyle iğrenç konumda gösteren fotoğrafları herkes görsün diye yayımlar mı? Diyelim ki, kendimi rezil etmeyi göze aldım, o zaman niye adamın yüzünün görünmediği fotoğraflar basayım? Bu fotoğraflarda cinsel organından başka bir yeri görünmüyor ki...

Bu anlattıklarınız çok korkunç...
-Bitmedi! Bu fotoğrafları çalıştığım bankanın Facebook hesabına da göndermiş, genel müdürlerim dahil bankanın binlerce çalışanı gördü.
Rus fahişe sitelerine koydu

Nasıl açıkladınız onlara durumu?
-“Ayrıldığım adam bana kötülük yapıyor. İnsanlıktan çıktı. Delirmiş durumda!” dedim. Önceleri bir savunma mekanizması geliştirdim, sanki o fotoğraflar bana ait değilmiş gibi. Ama kurtulmak ne mümkün. Telefon üzerine telefon. “Arkadaşlık sitesinden aldım numaranızı, sizinle birlikte olmak istiyorum...” diyen birtakım adamlar. Çünkü Rus fahişe sitelerine de koymuş fotoğraflarımı...