BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.424,27
HABER /  GÜNCEL

Bir babanın bonzai isyani ibretlik sözler

Ankara'da oğlunu bonzaiden kaybeden babanın feryadı, Cüneyt Özdemir ile Kanal D Ana Haber'de yürekleri dağladı.

Abone ol

Bonzai adlı sentetik uyuşturucudan ölen 20 yaşındaki Mustafa Duru'nun babası İrfan Duru'nun açıklamaları izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Cüneyt Özdemir'in sunduğu Kanal D Haber'e konuşan acılı babanın haykırışı, feryadı ibretlikti. İşte o sözler:

1 SANİYEDE ALIŞILIYOR ALDI AYDA BİTİREMİYORSUNUZ

"20 yaşında zıpkın gibi delikanlıydı ama yapamadım. Bugün benim evladım yarın bütün çocuklarımız. Bunu devlet büyüklerinin çok iyi organize etmesi lazım. Hapla ilaçla olacak bir tedavi değil. Sakın buna kimse inanmasın. Hepsini gördüm beş yıl boyunca uğraştım çocuğumla. Hepsiyle tane tane. Bütün gençlerimiz bu tuzağın içinde. Bir saniyede alışılıyor altı ayda bitiremiyorsunuz. Gençlerimizin bu işe girmesini istemiyorum. Benim şu sokağımda herkes beni tanıyor. Ben hiç kimseye kötülük yapmadım. Ama bir ihtihandan geçiyorum. Rabbim bunu çok iyi biliyor. Allah-ü teala hiç kimseye böyle bir şey vermesin. Bütün gençlerimize sahip çıkın çocuklarınıza.

BENİM BAŞINA GELMEZ DİYE DÜŞÜNMEYİN

Ben sahip çıkmak istedim ama bu illet öyle bir illet ki. Herşeyi kapıyor elinizden. Yapamıyorsunuz bazı şeyleri. Ben oğlumu ikna edemedim. Bu iş tamamiyle beyinsel. Benim başıma gelmez diye sakın düşünmeyin. Herkesin kapısında bu iş. Büyükler bu işin peşini bırakmasın. Bizler sokaklarda bunları temizlemek için uğraş verdik. Yapıyorum da. Sonuna kadar da yapacağım. Benim bağrım yandı ama bir başkasının bağrı yanmasın.