BIST 9.454
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.497,02
HABER /  GÜNCEL

Bir ana yüreğine daha acı düştü!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen Astsubay Üstçavuş Kenan Ceylan'ın Ankara'daki evine ateş düştü.

Abone ol
Şemdinli'den gelen haber Ankara'daki Cumhuriyet Apartmanı'na ateş düşürdü. Çocuk bakıcılığı yapan anneye, oğlunun şehit olduğu haberi evde olduğu için bir türlü verilemedi. İmzalaması gereken bir evrak olduğu gerekçesiyle dün öğle saatlerinde eve çağırılan ane Güler Ceylan, apartmanın önündeki 2 Albay ve sağlık görevlilerine görünce sinir krizi geçirdi.
 
Şehit Piyade Astsubay Üst Çavuş bekar Kenan Ceylan’ın Ankara’nın Mamak İlçesi 294'üncü Sokak Cumhuriyet Apartmanı'ndaki evine gelen Garnizon Komutanlığı’nda görevli 2 Albay anne Güner Ceylan’ı evinde bulamadı. Komşularının verdiği bilgi doğrultusunda çocuk bakıcılığı yaptığı eve giden komutanlar "Bir evrağınız var, imzalamanız gerekiyor" diyerek anne Güner Ceylan’ı evine getirdi.
 
KAPIDA GÖRÜNCE FENALAŞTI 
 
Burada sağlık görevlilerini de gören anne Güner Ceylan acılı haber verilirken yere yığıldı. Polis emeklisi babasını uzun yılar önce akciğer kanserinden kaybeden şehit Kenan Ceylan’ın kız kardeşi Güner Ceylan’ın Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi olduğu, ağabeyi Kemal Ceylan’ın da Urfa’da banka müfettişi olarak görev yaptığı belirtildi. 

258.20150824201611.jpg 
 
Acı haberin mahallede duyulması üzerine komşuları şehit Kenan Ceylan’ın evine ve balkonlarına Türk bayrakları astı. Ankara Merkez Komutanı Tuğgeneral Nevzat Büyükceran da şehit Ceylan’ın evine gelerek taziyede bulundu. 

anne.20150824201208.jpg
 
Mamak Belediyesi, şehidin evinin sokağında taziye çadırı kurarken, sağlık ekipleri de ambulansla şehit evinin önünde bekletiliyor.