BIST 9.802
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,37
HABER /  GÜNCEL

Binali Yıldırım'ın kızı Büşra Köylübay basının karşısına çıktı

Modacı Dilek Hanif'in Türk Kızılayı yararına düzenleyeceği defilenin basın toplantısına Başbakan Binali Yıldırım'ın kızı, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkan Vekili Büşra Köylübay da katıldı.

Abone ol

Uzun süredir basının karşısına çıkmayan Başbakan Binali Yıldırım'ın kızı Büşra Köylübay bir defilenin basın toplantısında görüntülendi.

Modacı Dilek Hanif imzalı tasarımların sergileneceği 18 Şubat'ta düzenlenecek ve geliri Türk Kızılayı İstanbul Şubesine bağışlanacak defilenin basın tanıtım toplantısına katılanlar arasında Başbakan  Yıldırım'ın kızı, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkan Vekili Büşra Köylübay da yer aldı.

Modacı Dilek Hanif imzalı tasarımların sergileneceği defilenin geliri, okul öncesi eğitime destek amacıyla Türk Kızılayı İstanbul Şubesine bağışlanacak.

Hastane Derindere sponsorluğunda 18 Şubat'ta düzenlenecek defilenin tanıtım toplantısına, Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak, modacı Dilek Hanif, kareograf Uğurkan Erez, Hastane Derindere Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gülçin Derindere ve sunucu Deniz Akkaya katıldı.



TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ KURUMLARINDAN

Hanif, projeden duyduğu heyecanı ifade ederek, "Kızılay Türkiye'nin en köklü ve önemli kurumlarından bir tanesi. Kızılay için bunu yapıyor olmak da benim için son derece mutluluk ve heyecan verici." dedi.

Projenin içinde bulunmaktan çok memnun olduğunu dile getiren Hanif, şöyle devam etti:

"Bana projeyi getirdikleri için gerçekten teşekkür ediyorum. Çünkü bu tarz aktivitelerin ve programların içinde olmak benim için çok önemli. Her bireyin muhakkak kendi kapasitesi içinde bu tarz etkinliklerde olması, elinden geleni yapması, elini taşın altına koyması gerekiyor. Toplum olarak bence her şeyden önce buna ihtiyacımız var. Birbirimize destek vermeye, birlikte olmaya ihtiyacımız var."


Basın toplantısını, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım ile Başbakan Binali Yıldırım'ın kızı, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkan Vekili Büşra Köylübay da izledi.



Şarkıcı Fettah Can'ın konser vereceği, iş ve cemiyet hayatından da önemli isimlerin bir araya geleceği defilede, en az 10 anaokulu yapılabilmesi için bağış toplanması hedefleniyor.