BIST 9.095
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,90
POLİTİKA

Binali Yıldırım'dan yerel seçimlerle ilgili flaş açıklamalar!

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

TBMM Başkanı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Cemile Sultan Korusu'nda medya temsilcileriyle bir araya geldi. Yıldırım burada yaptığı açıklamada CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nu aradığını belirterek, "Başarı diledim. Tebrik ettim" dedi.

İstanbul'la ilgili hayallerini planlarını anlatan Yıldırım, ''31 Mart'ta belki bir 25 yıl daha sürecek yeni bir dönemin kapılarını aralamayı hedefliyoruz'' açıklamasında bulundu.Yıldırım'ın konuşmasından satırbaşları:

İMAMOĞLU'NU ARAYIP TEBRİK ETTİM: 31 Mart seçimlerinde sonuç ne olursa olsun İstanbul kazansın istiyoruz. Ülkemiz kazansın istiyoruz. Ekrem İmamoğlu'nu aradım tebrik ettim. İstanbul'u dinleyeceğiz, gözlerimiz kapalı değil. Gözlerimiz açık İstanbul'u dinleyeceğiz, kulaklarımız delik İstanbul'u dinleyeceğiz.

YENİ BİR DÖNEMİN KAPILARINI ARALAMAYI HEDEFLİYORUZ:İstanbul yönetiminde 25 yıllık bir geçmişimiz var. 31 Mart'ta belki bir 25 yıl daha sürecek yeni bir dönemin kapılarını aralamayı hedefliyoruz. Bu seçimlerin bir genel seçim havasına dönüştürülmesi, referanduma dönüştürülmesi, bana göre İstanbul'a yapılabilecek bir iyilik değildir.

Sitene Ekle