BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.300,51
HABER /  GÜNCEL

Binali Yıldırım'dan Danimarka Başbakanı'na sert sözler

Başbakan Binali Yıldırım, Elazığ'da yaptığı konuşmada, Danimarka Başbakanı'nın skandal sözlerine "Sen kimsin? Bize laf söylüyorsun. AB bize laf edeceğine kendi geleceğine baksın. 40 yıldır iki ileri bir geri. Türkiye'nin üyeliği önünde engel çıkarmaya çalışıyorsunuz." dedi.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım, Elazığ'da yaptığı konuşmada, Danimarka Başbakanı'nın skandal sözlerine çok sert tepki gösterdi. Başbakan Yıldırım, "Sen kimsin? Bize laf söylüyorsun" dedi.

''BİZE LAF EDECEİNE KENDİ GELECEĞİNE BAKSIN''

Başbakan Binali Yıldırım açıklamasında şunları kaydetti: AB bize laf edeceğine kendi geleceğine baksın. 40 yıldır iki ileri bir geri. Türkiye'nin üyeliği önünde engel çıkarmaya çalışıyorsunuz.

''PKK'YI YOK ETMEK İÇİN GAYRET EDİYORUZ''

Kuzey Irak'la ilgili de konuşan Yıldırım, "Musul da Kerkük de yerinde kalsın. Herkes orada güzel güzel yaşasın. Biz oradaki huzuru bozanları, oradaki masum insanların hayatını karartan alçak PKK terör örgütünü yok etmek için gayret ediyoruz. Kardeşliğimize, birliğimize, beraberliğimize kasteden bu terör örgütleriyle mücadelemiz amansız şekilde devam edecek." dedi.