BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,79
ALTIN 2.503,17
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

Binali Yıldırım oyunu kullandı espriyi patlattı

Başbakan Binali Yıldırım Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu İzmir Karabağlar'daki Bahar Yıldırım İlkokulunda oy kullandı.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu Karabağlar ilçesinde çocuklarının bağışıyla yaptırılan Bahar Yıldırım İlkokulunda kullandı.

Okul bahçesindeki vatandaşların alkışlarıyla karşılanan Başbakan Yıldırım, onlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi. Burada oy kullanmak için gelen Leyla ve İbrahim Bütün çiftinin 45 günlük bebeği Leyla'yı kucağına alarak seven Yıldırım, daha sonra oyunu kullanacağı 2354 nolu sandığın bulunduğu sınıfa geçti.

Sandık görevlilerine başarı dileyen Yıldırım, "Vatana millete hayırlı uğurlu olsun" diyerek oyunu kullandı.

GÜZEL BİR SEÇİM ORTAMI GEÇİRİYORUZ
Oyunu kullandıktan sonra okul çıkışında konuşan Yıldırım, "Seçimlerin bütün milletimize huzur, barış ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Gayet demokratik bir bayram havasında güzel bir seçim ortamı geçiriyoruz. İnsanlar akın akın oylarını kullanmaya geliyor." dedi.

Libya'da kaçırılan üç Türk işçinin serbest bırakılmasıyla ilgili olarak Yıldırım, "Yoğun, titiz, zahmetli bir çalışma neticesi kurtarıldılar ve bu sabaha karşı ülkemize geldiler, ailelerine kavuştular. Mutlu son gerçekleşti." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, Ankara'da seçim sonuçlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile takip edeceklerini söyledi.

"KOLTUK ELİMİZDE KALDI, MÜZAYEDEYE ÇIKARACAĞIM"
Okul bahçesinde gazetecilere konuşan Yıldırım, bir muhabirin "Mizah gücüne sığınarak şunu sormak istiyorum. Görevinizi teslim edemeyeceksiniz son başbakansınız duygularınızı alabilir miyim?" sorusuna  "Koltuk elimizde kaldı. Müzayedeye çıkaracağım." diye yanıt verdi.