BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16
HABER /  SEÇİM

Binali Yıldırım organları bağışladı

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, organlarını bağışladı.

Abone ol

EGE Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapımı süren 40 bin metrekarelik ameliyathaneler binasında incelemede bulunan Yıldırım, Rektörlük Yapı İşleri Teknik Daireler Başkanlığı'ndan bilgi aldı.

Türkiye'nin en büyük ikinci yanık ünitesinin inşaat sahasını da gezen Yıldırım, organ nakillerinde donörlerin getirilip götürülmesi sırasında etkin konumda olan helikopter pistini de inceledi.

Bir hafta önce organlarını bağışladığını dile getiren Yıldırım, "Organlarımı bağışladım, imzamı attım. Kendimizi bütünüyle İzmir'e teslim ettik" dedi.

Hastane içerisinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümünde ve yapımı geçen günlerde tamamlanarak hizmete alınan Acil Servis Ünitesindeki hastaları da ziyaret eden Yıldırım, acil şifa diledi.

Hstalardan bazıları Yıldırım'a sarılarak teşekkür ederken, bazı hastalar ve hasta yakınları Binali Yıldırım'ı başkan olarak görmek isteklerini dile getirdi. Tansiyon hastası bir kadın ise elini bırakmak istemediği Yıldırım'a "Sizi başkanımız olarak görmek istiyoruz. İzmir sayenizde yaşanılabilir bir kent olacak. İnşallah başkanımız olursunuz" dedi.