BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,87
ALTIN 2.493,98
HABER /  SEÇİM

Binali Yıldırım İzmir'de taksi şoförü oldu

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın seçim çalışmaları, tam gaz sürüyor.

Abone ol

İZMİR'in Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, teknoloji çarşısında esnafı gezdi, ardından bir taksinin şoför koltuğuna binerek İzmir turu attı.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Esnaf gezisinin ardından AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli ile birlikte bir taksiye binen Yıldırım, şoför koltuğuna geçti. Taksiyle İzmir turu atan Yıldırım, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

KAHVEDE SİMİT-PEYNİR YEDİ

Yıldırım daha sonra Basmane Meydanı’na gelerek kahvede vatandaşlarla simit-peynir yedi.Yıldırım’ı görünce heyecanlanan bir çocuk ise yanlışlıkla elektronik kepengi kapattı. Heyecanlı çocuk, Yıldırım’ı biraz daha fazla görebilmek için kepengin kapanmasına aldırmadan kafasını dışarıda tutmaya çalıştı.



AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli ve AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile birlikt teknoloji çarşısında kapı kapı esnaf gezdi. Hepsiyle sohbet edip tokalaştı. Bazı dükkanlar Yıldırım gelmeden son ses AK Parti’nin seçim şarkılarını çaldı. Esnaf gezisinin en ilginç görüntüsünü ise heyecanlanan çocuklar oluşturdu. Yıldırım’ı gördüğü için heyecanlanan bir çocuk ‘sizi öpebilir miyim?’diyerek Yıldırım’a sarıldı. Bu sırada kafasını dükkandan çıkaran başka bir çocuk ise heyecandan yanlışlıkla elektronik kepengi kapattı, ortaya ilginç görüntüler çıktı. Heyecanlı çocuk kepenk kapanırken Yıldırım’ı görebilmek için kafasını dışarıda tutmayı da ihmal etmedi.