BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,50
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Binali Yıldırım İstanbul adaylığı için konuştu 'evdekilere sürpriz oldu'

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı neredeyse kesinleşen TBMM Başkanı Binali Yıldırım, konuyla ilgili ilk kez konuştu. "Kaderimizde ne varsa onu göreceğiz, kaçış yok" diyen Yıldırım, İstanbul adaylığının ailesine sürpriz olduğunu söyledi.

Abone ol

MART 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'nin İstanbul adayı olması neredeyse kesinleşen TBMM Başkanı Binali Yıldırım, adaylıkla ilgili konuştu. "Yani kader çizgimizde ne varsa onu göreceğiz, bundan kaçış yok" diyen Yıldırım, "Tabii ki her görevin kendine has farklı bir tatmin düzeyi var. Evdekiler için bu gelişmeler sürpriz oldu diyebilirim" dedi.

3 SEFER BIRAKTIM 4 SEFER DÖNDÜM... Çin, Kırgızistan ve İran temaslarını tamamlayan Türkiye Büyük Millet 3 Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım, dönüş yolunda İBB Başkanlığı adaylığı ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya'ya konuşan Yıldırım, "Üç sefer bıraktım, 4 sefer döndüm, hayal kırıklığı, umutsuzluk yaşamadım" ifadesini kullandı.

HERKESİN AYRI BİR TATMİN DÜZEYİ VAR... Yıldırım şöyle devam etti: "Kader çizgimizde ne varsa onu göreceğiz, bundan kaçış yok. Tabii ki her görevin kendine has farklı bir tatmin düzeyi var. Evdekiler için bu gelişmeler sürpriz oldu diyebilirim."

EV İÇİ İSTİŞAREYE ÖNEM VERİRİM... "Ev içi istişareye önem veren birisiyim. Ancak bir karara varınca, herkes her zaman arkamda olur, asla yalnız kalmam. Ömrü, icraatlarla geçmiş bir insanım. Meclis Başkanlığı çok itibarlı, çok şerefli bir görev, kısa süre geçmesine rağmen, parti grupları ile olumlu bir ilişki tesis ettiğimi söyleyebilirim."