BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,07
HABER /  SEÇİM  /  ANKET

Binali Yıldırım ilk günden kaleleri salladı!

Binali Yıldırım ismi CHP'nin kalesi durumundaki Ege Bölgesi'nde AK Parti'nin oylarını yükseltti. En son anket sonuçlarına göre, Ege Bölgesi'nden her 3 CHP'li seçmenden 2'si Binali Yıldırım'ı başarılı buluyor.

Abone ol

ORC Araştırma'nın sahibi Mehmet Murat Pösteki, Ege Bölgesi özelinde yapılan Binali Yıldırım anketinin sonuçlarına açıkladı.

Pösteki'nin açıkladığı anket sonuçlarına göre, Ege'de 3 CHP'den 2'si Binali Yıldırım için 'başarılı ve icraatçı' bakan yorumunda bulunuyor. Ege'deki CHP seçmenine göre, Binali Yıldırım'ın bakanlık sürecindeki başarıları Başbakanlı sürecine de yansıyacak. 

Pösteki, şunları söyledi:

"Binali Yıldırım, AK Parti kurulduğu günden bu yana en icraatçı bakan görünümünde bir siyasi. Sadece AK Partililer tarafından değil tüm seçmenler tarafından Binali Yıldırım ismi başarılı görülüyor. AK Parti’ye her zaman düşmanlık besleyen bir kitle var ancak örneğin Ege’de 3 CHP’liden 2’si Binali Yıldırım’ın ‘başarılı ve icraatçi’ bir bakan olduğunu söylüyor. Toplumdaki beklenti bakanlık sürecindeki başarılı süreci başbakanlık sürecinde de devam ettireceğini düşündüğünü."